torstaina, joulukuuta 17, 2015

LOMASTRESSIÄ JA LOMATREFFEJÄ

No heippahei kaikille! Mulla on jotenkin ihan yliaktiivinen fiilis, kun 10-tuntinen työpäivä takana ja edessä 5 päivän miniloma!! Ihan pienesti on tää mimmi ylikierroksilla. Mä ajattelin kyllä ottaa ihan vaan rennosti, vapaan putken päätteeksi kun mua on siunattu taas toisella 10-tuntisella työpäivällä aatonaattona! Onneksi tuo meidän Molla karvaturri on siinä vaiheessa jo kotiutunut takaisin landelle, ihan harmittaa toisen puolesta kun joutuu täällä yksin kyhjöttämään. Kaikessa aktiivisuudessaan ja silleen, on muuten niin huomaamaton koira ettei mitään rajaa. Ei hauku. Unissaan on pari kertaa jollekin haukahtanut tosi pienesti. :D Ei oikeastaan päivän aikana juuri liikukaan, muutamaan otteeseen vaihtaa nukkumapaikkaa matolta toiselle. Tosi helppo ja rauhallinen koira siis. Lenkillä kyllä kulkee ja tykkää kävellä pitkäänkin, mutta niiden jälkeen kyllä röhnöttää oikein extrakauan sen lempipaikassa eteisen karvalankamatolla. :D Mä sain muuten tällä viikolla viimein mun toiseenkin silmään oikean vahvuiset piilarit, väärää hajataittoa jouduttiin korjaamaan vahvuuksilla. Käytin niitä toissapäivänä ekaa kertaa ja voi luoja että oli outo fiilis! Ihan piti ottaa miljoona selfietäkin lisää kun ei osaa enää edes kuvata itteään ilman laseja. Ihan on jotenkin alaston olo ja kuin tuosta naamasta puuttuisi jotain. Varsinkin kun tykkään mun uusista laseista ihan hirrrrveesti! Toiset lasit käyn vaihtamassa viikonloppuna, en pysty edes ajattelemaan että käyttäisin niitä. 

Huomenna olisi tiedossa ihan superjännä päivä, mulla on nimittäin treffit! :D Koko juttu on niin pitkä (ja niin lyhyt), etten jaksa edes alkaa avaamaan, mutta täytyy sanoa että en tiedä saanko koko yön nukuttua. Toisaalta stressaan ihan hirveästi, koska sitä ennen on myös yrittäjänaisten pikkujoulut, joita stressaan jostain syystä ihan hirveästi. Todella ihanaa kuitenkin nähdä kaikkia yrittäjä-tuttuja keneen ei ole tullut törmättyä pitkään aikaan, ja enhän mä sinne oikeastaan ole menossa kuin juoruamaan, syömään ja juomaan shampanjaa. Mutta hei, pitää meikata monta tuntia ennen treffejä ja laittaa tukka ja mitä jos sataa lunta ja sataako sittenki vettä ja mun kengät on pilalla ja tukka on pilalla ja sit juon kuitenkin lasin tai kaksi liikaa shampanjaa jajaja... :D Kyl te tiiätte! Eikö niin? Periaatepaniikki, ihan vaan koska nainen! Saako panikoida?! Ai nii mainitsinko jo et käyn vähän ylikierroksilla? 


Eilen olin ihan toisissa fiiliksissä kun käväisin hallituksen vaihtokokouksessa ja sen jälkeen Seurahuoneella lasillisella parin naisen kanssa. Sain jotenkin hulluna kommenttia mun muuttuneesta ulkomuodosta, ja tän treffiseuralaisen selvittyä selvisi syykin mun erikoiseen ulkonäköön. Taitaa näkyä naamasta aika pahasti.. :D Ei, en ole värjännyt hiuksia ja sitä rataa.. :D

Ihana ystävä kävi mun kotona moikkaamassa ja toi mulle tullessaan mun kauan odotetut valot, että saan kuvattua ne ja laitettua vuokralle firmalle. Että on voinut olla haastava homma, kun en puoleen vuoteen ole saanut itse moista tehtyä! Nyt on kuitenkin pari hätäistä kuvaa napattu, paremmat sitten järkkärin kanssa kun saan piuhan millä saisin vanhatkin kuvat ulos kamerasta. Kesän hääkuvista lähtien siellä roikkuu ihan kaikki. Että ihan syystä hirveän laadukkaita kuvia ei ole blogissakaan näkynyt.

Nyt mä painun videopuhelemaan ton uuden heilani kanssa, oikein ihanaa (ja vähän runsaslumisempaa..) joulua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti