tiistaina, lokakuuta 06, 2015

SATEENKAARIHIUKSET

Miten olisi vähän useampi väri tuohon pehkoon? Tää on yksi mun pakko-kokeilla -listalla! Tuossa teini-iässä uskalsin kokeilla jopa yhtä illaa raitaa tukkaan, mutta vielä joku kaunis päivä (ennen kuin täytän 30!) aion vedellä nämä pitkät kutrini sateenkaaren värisiksi! Ihan vaan koska pakko kokeilla. Tunnetustihan tämmöiset värit ei kauaa pysy hiuksissa kovin elävännäköisinä, joten tästä todennäköisesti tulisi aika lyhyt kokeilu. Mutta ehdottomasti kokeilu! :D Tämmöinen sateenkaaritukkahan on nyt jopa muodikasta, ja useilla julkkiksilla on nähty sateenkaaren värejä hiuksissa. Mun instagram feedille ainakin pomppii jatkuvasti uusia sateenkaarihiuksia! Yksi päivä olin jo ihan varma, että vedän hiukset pitkäksi polkaksi ja värjään vaaleanpinkiksi. 

Tosin tässä taas kipeänä Gossip Girliä katsoessa en voinut olla huokailematta Blake Livelyn kropan ihanien hiusten perään! Mitkä upeat, vaaleat, jumalattoman pitkät hiukset! Blake Lively on ollut mun tukka-idoli jo monta vuotta, ja voi vitsi että joku kaunis päivä mulla on yhtä pitkät hiukset! Pidennykset mulla ei ole oikeastaan edes käynyt mielessä, koska useimmiten ne on olleet aika törkeän näköisiä. Nyt kuitenkin oma tukka on jo niin pitkä, että tekisi mieli ottaa jotkut kokeilupidennykset ja testata sitä lopullista mittaa.. Eilen jo kävin Glitterissä huokailemassa feikkipidennysten kanssa miten pitkä mun tukka olisi vuoden päästä, jos tätä 15cm vuodessa vauhtia jatketaan. Ja sehän olisi ihan täydellisen mittainen!

Eniveis, näistä tukkarakkauspostauksista kipelemään takaisin, tosin lupasin tänään käydä vähän avaamassa hengitysteitä lenkin muodossa. Hauvalenkki <3 Ihanan kirpakkaa päivää kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti