keskiviikkona, lokakuuta 21, 2015

ELÄMÄN AAKKOSET

Löysin arkistojen kätköistä tällaisen aarteen, ja ajattelin jakaa sen teillekin. Tämä oli tosin aika tyhjää täynnä, mutta idea on selvästi ollut pohjalla hautumassa! Mun aktiivinen blogielämä on ihan täysin historiaa, ja näin muuton alla ei juuri kiinnostakaan miettiä että mistä nurkasta saisin hyvän ja otollisen kuvausnurkan... Ehkä sitten uudessa kodissa jo reilun viikon päästä! Mutta tunnustuksia tulossa, niin suosikkeja kuin inhokkeja! Puspus! 

Aamu-unisuus. Mä oon maailman paras nukkumaan, ja oon aamulla aivan jumalattoman kärttyinen jos en saa nousta sängystä rauhassa. :D  

Bloggaaminen. Olen blogannut vuodesta -07, mutta onneksi vanhat blogini ovat tuhottu jo hyvn aikaa sitten.. :D Rakastan kirjoittamista, ja heti edellisen blogini haudattuani oli alettava kehittämään uutta. Olen koukussa. 

Canon, mun eka järkkäri. Tuolla se laatikossa kököttää uutta linssiä kaivaten, samalla kun mietin sen hylkäämistä Olympuksen tieltä..D-vitamiini. Ehdottomasti ykkösvitsku mun kaapissa. 

Ella, mun rakas esikoiseni ja toistaiseksi ainokaiseni. Tän suurempaa rakkautta ei oo. <3 

Fengshui. Kodin järjestys vaikuttaa ihan suoraan mun mielialaan. Mitä enemmän sotkua, sitä kiukkuisempi ja stressaantuneempi olen. Mulla on ehdottomasti menossa kausi, että kaikesta ylimääräisestä on päästävä eroon, ja kirppispöytää on tullut varailtua tasaiseen tahtiin. 

Google, jokaisen paras kaveri ikään katsomatta.


Hiukset. Ah - mun niiiin rakastamat hiukset! Jos olisin silloin nuorempana vain kunnellut itseäni kouluun hakiessa, olisin varmastikin nyt parturi-kampaaja. Mutta koska en silloin kuunnellut, en ole sitä vieläkään. Ehkä joku kaunis päivä työskentelen hiusten tai kosmetiikan parissa. 

Irtikset. Tarviiko tätä muka selitellä? 

Juokseminen. Ikuinen tavoitteeni, viha-rakkaus -suhteeni tähän lajiin on hämmentävä. Olen juossut puolimaratonin, ja vihasin ja rakastin sitä ihan kympillä, samaan aikaan. Sen jälkeen en ole käynyt yhdelläkään juoksulenkillä. :D Eli ehkä enemmän vihasin. Mutta silti meinasin vielä saada siitä jonkinlaisen otteen! 

Koirat. Ah, tämä ei ole varmaan yhdellekään seuraajalle jäänyt epäselväksi, että olen ehdoitta koira-ihminen. Viimeistään ensi vuoden aikana meidänkin perheeseen rantautuu joku karvainen kaveri! <3


Laulaminen. Taito, jonka mä olen aina halunnut osata. Laulan karaokea, kotona, autossa. Aina kun olen yksin huudatan jotain biisiä ja laulan mukana. Kävin jossain vaiheessa laulutunneilla blogiyhteistyönä, ja hemmetti että ne oli kyllä hyödyllisiä! Ehkä vielä joskus mun aika antaa taas myöten tänkin opiskeluun.

Minä. Tuleva vuosi on mun minä-minä-vuosi, jolloin aion keskittyä vain itseeni, ja oman itsetuntoni kehittämiseen ja oloni parantamiseen. 

Nauru. Mä oon vähintään mestari. Nauran kovaa ja korkealta, enkä häpeä yhtään. Kaikkia muita hävettääkin sitten mun edestä, mutten silti aio tehdä pienintäkään elettä muuttaakseni tyyliäni. 

Ompelu. Olen koulutukseltani ompelija, mutta myös tähän mulla on viha-rakkaus-suhde. Punaviini. En mä tätäkään lähtis selittelemään.

Queen. Ihan parasta musiikkia. Vaikka kuuntelisin mitä, niin tähän tulee aina palattua tasaisin välein.

Ruoka. Mulla on ihan todella vaikea suhde ruokaan. Mä rakastan hyvää ruokaa, mutta mun kotona syöminen on ihan olematonta. Jos olen yksin, niin tuskin syön lainkaan. Ellan kanssa oleminen onneksi pakottaa laittamaan ruokaa, joten usein sitä tulee sitten mietittyäkin enemmän, ja tehytä sellaista mitä pystyy itsekin syömään.

Syksy. Olen ehdottomasti syksy-ihminen, ja saan siitä jotenkin aivan mieletöntä energiaa! Uuden elämän alku ja sitä rataa. Silloin olen tehnyt myös suuren osan isoista elämäni päätöksistä.
Työ. Mä oon ihan varmati jonkinasteen työnarkomaani, koska en vai pysty olemaan paikallani. Jos ei ole mitään isoa juttua meneillään, on ihan pakko kehittää jotain pienenmpää, ja mielelään useampi. Tälläkin hetkellä on kaksi työpaikkaa ja oma firma, ja muutto menossa, mutta silti on fiilis että joku prokkis tähän pitäisi vielä kehittää... :D 

Ulkoilu. Mä rakastan ulkoilua ja ulkona liikkumista. Varsinkin metsät on mulle ihania paikkoja, ja vähän kivinen ja kallioinen maasto. Kaikkialta on kaivettava joku lähimetsä, vaikka ihan vain pieni, mutta metsään on päästävä. 

Vappu. Saa ollu juuri niin friikki, kun ikinä uskaltaa! Minä paljastan vappuna todellisen luonteeni. Villein vappukokemukseni alla:


Wifi, mulla on sua jo ikävä. Puoli vuotta puhelimen netin varassa roikkuneena alkaa arvostaa omituisia asioita.

Xoxo, nimittäin Gossip Girl. Paras tapa heittää aivot narikkaan ja miettiä mitä laittaa päälle seuraaviin kekkereihin. 

Ystävät. Ihan parasta, rakastan sekä uusia että vanhoja, ja olen jokaisesta aivan järjettömän kiitollinen! Mä olen todella sosiaalinen ihminen, enkä todellakaan ole tyytyväinen vain netissä pyörimiseen. 

Zen. Ikuisuustavoite mun mielialaan. Tähän liittynee vahvasti se mielenrauhan löytäminen. 
Äitinä oleminen on ihan parasta! Tämän eronkin kynnyksellä en voisi olla onnellisempi tuosta lapsesta, ja siitä että mulla on jotain näin arvokasta. Äitinä oleminen on opettanut mulle niin paljon, myös siitä millainen äiti haluan tai en halua olla.

Ötökät. Leppäkertut, kastemadot ja etanat on mun lemppareita. Ellan mukaan kastemadoilla on terävät hampaat ja ne puree. Ok. 

Semmoinen lista tällä kertaa. Tää on ehkä semmoinen mikä pitäisi ihan vertailun nimissä tehdä parinvuoden välein, ja katsoa mikä on muuttunut. Mä oon ehkä vähän jäljessä tän listani kanssa, mutta haittaakos tuo.

Kohta mulla on oma koti. Nyt meidän yhteinen koti on laatikoiden vallassa, ja niidenkin kanssa taisin vähän liioitella. Tällä hetkellä näyttää siltä että puolet jää tyhjiksi, mutta helkatti mä en aio kyllä kantaa yhtäkään jätesäkkiä mukanani. Tai ehkä kaksi, en enempää. Että mä palaan sitten seuraavan kerran tän blogin ääreen marraskuun puolella, sovitaanko niin? Kiva, moi!

1 kommentti:

  1. Tosi kekseliäitä juttuja olet keksinyt kirjaimiin :D
    Tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta!

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista