torstaina, syyskuuta 24, 2015

TUKKARAKKAUS-POSTAUS

Kävin lauantaina vähän ulkona ystävien kanssa, ja kiharsin tukan ihan vaan mielenkiinnosta miltä se näyttäisi verrattuna vanhaan vaaleaan pehkoon. Se kun tuntui sojottavan vähintään joka suuntaan, ja näytti lähinnä ihan hirveältä kiharrettuna. Tän tumman tukan kanssa taas... UUMAMA! Mä oon niin rakastunut! Kihartaisin tän vaikka joka päivä, mutta helkatti kun tää on niin tajuttoman paksu että siinä kestää puoli tuntia!! Tulos tietysti olisi kaiken sen arvoinen, mutta hitto kun pitää rakastaa tota nukkumista niin ankarasti. :D  
Ah, ihania teinikuvia. Mut mää oonki just tätä sukupolvee! :D Ja hei, muiden ottamat kuvat ei onnistu  ikinä, joten täähän on vaan positiivinen ilmiö? 

Hiusten värjäämisen myötä huomasin myös miten pitkäksi tää on venähtänyt! Tämä yksivärisyys jotenkin tekee tästä ihan hullun pitkän, ja nyt kun olen taas innostunut pitämään tätä auki niin huomaa miten hiukset on koko ajan jossain kainalossa tai jossain muualla jumissa. Varmaan ihan siitäkin syystä että tää on ollu kaikessa keltaisuudessaan tosi paljon kiinni, niin hiukset pääsee kasvamaan ihan huomaamatta. 
Tämä harjattu versio tästä kiharapehkosta toimii mun mielestä myös erittäin hyvin, ainoa tässä on ettei se todellakaan pysy sellaisena. Niiden raitojen laittaminen myös voisi olla todella hyvä idea, kunhan tässä nyt vähän taas rahatilanne tasoittuu. Juuri päästiin muuttamaan, niin on tosiaan sitten uusi muutto ja uusi takuuvuokra edessä. Onneksi sentään löysin semmoisen asunnon jossa on pieni terassi ja maapläntti, niin saan rakkaat pioninikin mukaan! Ja sijainti ihan mahtava, näin autottomalle. Saa nähdä ihan jännityksellä miten firman paketit hoituu matkahuoltoon jatkossa, voipi tulla vähän taiteilua... :D Mutta ei se mitään, kyllä ne sinne jotenkin hoidetaan! 

Eniveis, mä todennäköisesti tulen jatkossakin hehkuttamaan tätä ihanaa tukkaa, viimeistään sen raidoituksen jälkeen. Mitäs te tykkätte? 

1 kommentti: