keskiviikkona, syyskuuta 16, 2015

OPERAATIO HIUKSET

Mä olen nyt viimepäivinä katsonut Netflixistä aika runsaasti Suits -sarjaa, ja viimeviikolla se teki mulle sitten tepposet. Pikkuhiljaa mulla alkoi hiipiä mieleen ajatus tummasta tukasta, ja hiusteni olemassaoleva keltaisuus ja lähestyvä syksy ei yhtään tukeneet ajatusta sen vaaleaksi jättämisestä. Kaverini sanoin, olemme katsoneet aivan liian vähän Gossip Girliä, koska aiempi tukkatavoiterakkauteni on ollut ehdottomasti Blake Livelyn upeat vaaleat kutrit. Mutta koska nämä ei ole vielä niin pitkät että siihen tavoitteeseen pääsisin, niin miksen tekisi siinä välissä jotain vähän vähemmän keltaista? 
Väripaketiksi valikoitui Natural&Easy (ei kyllä mitään luonnolisempaa saati helpompaa kuin mikään muukaan väripaketti) sävy 586 Kaneli Tummanruskea. Samaa shaissea eri paketissa, mutta pojot täytyy kyllä antaa hoitoainepakkauksesta! Tiedättehän kuinka v-mäistä niitä on repiä auki suihkussa märillä käsillä? No, tämä oli jotain semmosta mistä ei kädet liukuneet pois, vaan pakkaus pysyi jämptisti näpeissä! Pisteet! Värin valinnassa pääpiirteinä oli ei mitään vaaleanruskeaa ja ei punaiseen taittavaa (koska tämä taipuu sinne muutenkin).

Aika monta väripakettia elämäni aikana tuhlanneena aloitin tottakai vaalennetusta osasta, ja vasta viimeiseksi pienen tovin jälkeen levitin värin vaalentamattomaan juureen. Tavoitteena oli tumma suklaanruskea, ja mielestäni onnistuin aika hyvin värin valinnassa! Makuasioita, varsinkin kun suklaan väristä kiistellään. Vaikutusaika olisi voinut olla ehkä vähän lyhyempi (esim. sitä mitä käskettiin), mutta turha sitä enää on jossitella. Haalistuu kuitenkin. Toivottavasti.


Tähän operaatioon varauduin ekaa kertaa elämässäni kahden väripaketin voimin, koska mun hiukset on ihan tajuttoman paksut ja tällä hetkellä aika pitkätkin vielä. Mietin vielä toistaiseksi mitä teen leikkauksen suhteen, mutta suunnitelmassa olisi ainakin jotain vaaleampaa raitaa seuraksi. Molemmat väripaketit upposivat tähän projektiin lähes ääriään myöten, en uskaltanut näin tee-se-itse naisena ottaa riskiä vaaleista läikistä vaikka ihan suuripiirteisesti väri päähän lätkinkin. Nyt tämä tukka on kyllä aika maksimimitassaan, mitä itse värjäämiseen voisin kuvitella. Oli nimittäin pikkuisen tekemistä tuon värin poishankaamisen kanssa ympäri kroppaa, ehkä seuraavalla kerralla kiinnitän värjätyt osiot suoraan johonkin nippuun. :D 


Lopputulos hipoo juuri sitä mitä havittelinkin, ja onneksi on aavistuksen tummempi kuin suunnittelin. Tosiaan jotain vähän vaaleampaa raitaa (esim sitä vaaleanruskeaa..) ajattelin seuraksi, mutten ole vielä ollenkaan päättänyt millälailla. Jossain vaiheessa täytyy varailla aika Minnan penkkiin ja taituroida jotain, heti kun olen päässyt eroon ajatuksesta pätkäistä pitkä polkkatukka. Eiiiii mä en voi tehdä sitä, kaiken tän työn jälkeen! Vähän tasataan latvoja, eiks nii? Jokatapauksessa jotain tälle täytyy tehdä, koska kaikessa tummuudessaan tästä tuli aika gootti omaan makuun. :D Tietysti blondina vuosia olleena ei mikään ihmekään. Haalistumista odotellessa, mitäs tykkäätte? 

2 kommenttia: