maanantaina, syyskuuta 07, 2015

ESTELLE&THILD: KASVOVESI JA SEERUMI

Helkatin kauan aikaa sitten täällä blogin puolellakin mainitsin, miten haluaisin löytää luonnonkosmetiikan kasvoveden edellisen käyttämäni tilalle. No, nyt se on sitten tapahtunut! Harvalla merkillä edes löytyy kasvovettä, koska valmistajat kokevat sen usein turhaksi normaalien puhdistustuotteiden jälkeen. Mutta entäs jos on yhtä laiska kuin minä, eikä muuta tahdo käyttääkään? Sain ystävältä keväällä synttärilahjaksi lahjakortin Kicksiin, ja vaikka suunnittelin vain seuraavaa kosteusvoidetta, bongasinkin tämän Estelle&Thildin BIOCLEANSE -kasvoveden hyllystä.

Kasvovesi on osoittautunut erittäin luotettavaksi kumppaniksi. Kävin hakemassa jo toisen purkin, kun se on ollut niin kovassa käytössä. Purkki on kestänyt mulla noin 5 kuukautta, aamuin illoin käytettynä. Olin jo pitkään sopivaa etsinyt ja matalan hinnan (muuhun luonnonkosmetiikkaan verrattuna) nähtyäni oli päätös aika selvä. Olisikohan tuo kohtuullisen iso pullo maksanut alle 15 euroa? Ja mä tykkään ihan hirrrveesti! Kasvovesi on ihanan mieto, mutta silti puhdistava, eikä kuivata liikaa mun muutenkin rutikuivaa ihoa. Puhdistusteholtaan kasvovesi taas on mulle oikein riittävä, ehkä jopa parempi kuin aiemmin käyttämäni nivean versio. Jos jollain on vinkata muuta luonnonkosmetiikan kasvovettä järki-hintaan, niin olen todellakin ehdotuksille avoin!


Puhetta tuli myös super-kuivasta ihostani, päädyin myyjän kanssa analysoimaan myös seerumeita. Mukaan tarttui niinikään Estelle&Thildin ANTI REDNESS RESCUE SERUM. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ehkäisee punoitusta, suositellaan etenkin herkälle iholle. Kyllä, kiitos! Tämä kuitenkin ainakin pakkaukseltaan osoittautui aikamoiseksi pettymykseksi, sillä painallustekniikka ontuu todella pahasti. Pumppu ei meinaa painua millään, ja kun painuu se ns. räjähtää alas, ja voide samaa vauhtia ulos. Sain ystävältä lahjaksi toisen Estelle&Thildin seerumin, jonka pumppu taas on ihan toimiva. En tiedä onko tuo joku vanhempi pakkaus, vai vaan maanantaikappale.

Seerumin toimivuudesta taas sen verran, että mä en ole kyllä nähnyt minkäänlaista apua punaisuuden kanssa, mutta kuivuuden kanssa kyllä senkin edestä! Myyjä tuolla ostosreissulla väläytti, että kohta mä en muuta halua käyttääkään kun pääsen seerumien makuun. Silloin pyörittelin silmiäni, mutta nyt en enää epäile hetkeäkään. Varsinkin Madáran tuhdista kosteusvoiteesta on tullut jopa liian tuhti, enkä oikein tykkää enää käyttää sitä. Seerumien ihana kevyt, helposti levittyvä koostumus on vienyt multa jalat alta. Mulla oli tuossa kulmakarvojen välissä semmoinen parin peukalonpään kokoinen kuiva läntti, jota sai tuolla Madáran tyrkymmällä voiteella lääkitä vähän väliä. Nyt seerumin myötä se on hävinnyt kokonaan, eikä ole tullut takaisin vaikkei seerumia olisikaan hetkeen käytettävissä. En osannut kuvitellakaan, että seerumi voisi ihan oikeasti riittää ainoana voiteena kasvoilla. Mutta eipä se aina riitäkään, mutta ai sitä iloa kun riittää!Molemmat ovat minulla käytössä päivittäin, mutta en kyllä pysty sanomaan ihon kunnosta mitään. Ihon kanssa olen huomannut sen, että omat syömiset vaikuttaa ainakin tähän lärviin enemmän kuin mikään muu. Viimeaikoina on tullut taas syötyä kaikkea muuta kuin kunnon ruokaa, ja naamakin on sen näköinen. Nyt on kuitenkin menossa sokeriton syyskuu, kuten monella muullakin, ja toivon todellakin naaman vähän hellittävän. On ihan joutunut meikkaamaankin töihin, ja mikäs mua enemmän ärsyttäisi. Haluan palata tuon sävyttävän kosteusvoiteeni pariin asap, mutta ihan vielä ei ole naama siinä kunnossa, että pystyisi. Näiden tuotteiden vaikutuksista en siis osaa sanoa mitään sen paremmin, enkä oikein usko että mitkään mömmöt korvaa huonoa syömistä. Ainakaan minulle ei ole sellaista tullut vastaan.

Onko teillä kokemuksia näistä, tai jostain muista luonnonkosmetiikan ihanuuksista? 

2 kommenttia:

  1. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa mut oon vasta tutkimus-vaiheessa tässä :D kookosöljyyn oon ihan hurahtanut ja sitä läträänkin ihan joka paikkaan :D jään seurailemaan sun blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Mä oon valitettavasti jotenkin yliherkkä kookokselle, enkä pysty käyttää sitä kasvoilla ku saan ihottumaa :D Mutta siitäpä tämäkin kaikki on lähteyt... :D

      Poista