tiistaina, syyskuuta 29, 2015

KESÄKUULUMISIA

Heippa kaikki. Kesä taas etenee vauhdilla ja yllättäen mä olenkin hiljentynyt sen sijaan että olisin näin "työttömänä" aktivoitunut. Mulla on kyllä niin mielenkiintoiset kuviot taas menossa ettei meinaa perässä pysyä, mutta niistä sitten myöhemmin lisää kun asiat on lopullisesti selvillä. Elämme jännittäviä aikoja! 

Yksi jännittävimmistä asioista on ehdottomasti tämä järjetön koirakuume. Koiranpentuja vilisee kaikkialla ja nyt kun oma kotikin on sellainen, että voisi koiraa miettiä ihan oikeasti, niin mitäs muuta mä tässä miettisinkään. Työsähköpostien lomassa koneella on auki lähinnä kasvattajat ja rotumääritelmät. :D Mutta tätä rotuasiaa saa ihan todellakin miettiä, koska vaikka kuinka haluaisin olla niin aktiivinen kuin sheltin ottaminen vaatisi, niin en vaan ole. Ja shelttikin on enemmän agility-koira, ja mua hotsittaa enemmän kyllä toko. Pitäähän mun joku pomoteltava saada, joka edes yrittää totella niitä käskyjä. :D Ja toisaalta taas joku ihana cotton de tulear voisi olla juuri sellainen sopiva sylipulla, mutta ei ihan mun näköinen sitten kuitenkaan. Pitkäkarvaiset ja pienet on mun juttu. Ja sitten taas tahtoisin kuitenkin allergiarodun, jottei se haittaisi allergisten ystävien kyläilyä. Se taitaa kuitenkin loppupelissä jäädä pienimmäksi asiaksi, ellei tuo mies kehitä jotain allergiaa tähän väliin. Ja kyllä, mies ei todellakaan ole kovin innoissaan koirista, mutta tähän pakettiin kuuluu koira vähän sellaisella ota tai jätä meiningillä, ja hän tietää sen. Jo tapaamisiltana hän kysyi minulta että taidan olla koiraihminen, ja jos tässä melkein viidessä vuodessa on vielä jäänyt epäselväksi että meille tulee koira, niin hän on missannut aika paljon. :D Mutta ei ole, kun mulla sattuu olemaan tollanen kuunteleva yksilö. Muistaa enemmän mun höpötyksiä kun minä itte. No kuitenkin, koira on sitten vasta ensi kesän juttu jos joku. Ellen nyt jostain syystä voita lotossa vaikken lottoa.Mun yksi jännitysnäytelmä liittyy myös meidän nurmikkoon, joka vihdoin on alkanut jopa vähän vihertää! Mutta koska tää on niin mielenkiintoinen aihe, niin jätän sen tuonnemmaksi. Juuri tässä yhden ystävän kanssa todettiin miten erilaiset elämän aiheet meillä on, kun mun suurimpiin jännityksenaiheisiin liittyy lähinnä nurmikon kasvu ja pionien kukinta-aika. Nytkin istun kirjoittamassa tätä Pikkuveskun rannalla joutsenperhettä ihaillen. Ensimmäinen ja viimeinen kesäviikko, ja mulla on aikaa. Ei muuttoa, ei töitä, ei mitään. Ellankin on pari päivää päiväkodissa kavereiden kanssa, joten mulla on nyt vihdoin ja viimein hetki aikaa ja lupa keskittyä ihan mihin vaan. Huomenna Ella on taas kotona ja taidetaan paeta rannalle. Tai en tiedä, ihan sama mitä tehdään. Katsotaan huomenna. 

Nyt mä kuitenkin vietän vielä muutaman vapaatunnin ton miehen kanssa kun sillä on ammottava aukko työpäivässä. Mitä luksusta. Ihanaa kesäpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti