tiistaina, kesäkuuta 09, 2015

SEKALAISTA KUULUMISTA!

Heippahei! Pyöräily on kivaa. Ollaan miehen ja muksun kanssa tehty paljon pyöräilylenkkejä, mutta nyt ei sitten kuljeta edes istuimen kanssa kuukauteen. Onneksi jonkun verran on kerennyt mennä jo työmatkaa ja ihan porukallakin on pyöräily. Ei olla kyllä mitään himopyöräilijöitä, tai no tuo mies taitaa olla. Kipaisi tuossa yksi viikonloppu Mäntsälään ja Orimattilan kautta takaisin kotia, eikä ollut juuri moksiskaan. Onneksi satoi vettä, olis muuten itteä ketuttanut. :D Mä en sentään ole mitenkään erityisesti panostanut pyöriälyyn tai sen tarvikkeisiin, toisin kuin tuon mies. Mutta kyllä mä voin silti tykätä pyöräilystä, eikö niin? Arkipyöräilyä ilman sen kummallisempia kommervenkkejä, parasta eikö? 

Nämä ennen ja jälkeen -kuvat on kyllä kaikkein parhaita. Se on kyllä yksi se ja sama miten päin on lähtiessä, kun lopussa on ihan rikki. Yritäpä pyöriällä tällaisenä pullana tuollainen himourheilijan perässä muutama kymmenen kilsaa, niin terve. Sillä on kylmä ja sulla on hiki, ja mietit puolimatkaa sopivaa korulausetta hautakiveen. Ja lapsi on vielä sen kyydissä. 


Meillä on myös ollut tässä vapaiden aikana tapana pitää piknikkejä sisällä, ihan vaan koska Ellasta on niiin kiva levittää Hello Kitty viltti oman huoneen lattialle ja kuskata ihanat salaatit sinne ja sit syödään yhdessä. Ihanaa! 

Meillä oli muuten jo ihan muuttotohinat päällä, koska me luultiin, että löydettiin täydellinen koti meille. Ja olis se varmaan ollu ihan täydellinen, jos siellä ei olisi ollut kosteusvaurioita. Ja no, Lahden Talot, joten sitä tuskin oltaisiin korjattu kunnolla. Sorre vaan, teillä ei oo kauheen hyvä maine vikojen korjaamisen osalta. Mutta sijainti, neliöt, luhtitalon alakerta eli oma piha ja vielä pienempi vuokra kuin tässä nykyisessä. Ei olisi ollut paljon valitettavaa, ja olisin tyytynyt vaikka niihin muovimattoihinkin, mutta kosteusvaurio oli vaan liikaa. Kaiken muun olisi saanut vielä maalilla kasaan, paitsi kosteusvaurion. Ei tähän allergiaperheeseen yhtään lisää terveysongelmia, kiitos. 
Ei me kyllä mihinkään olla muuttamassa. Tää nykyinen ei todellakaan ole hyvä, mutta tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että vaihtamalla ei parane. Joten meinattiin pistää vihdoin ja viimein asuntosäästötili pystyyn ja ehkä seuraavan kerran kun muutetaan, niin se onkin sitten jo oma. :) Ah - miten ihana ajatuskin! 

Mulla muuten koirakuume senkun nousee, ei tiedä mihin tässä säästäisi. Kävin tänään taas katsomassa niin super-hellyyttävää pikkukoiravauvvaa, että sydän pakahtuu. Kyllä mä ton miehen pään vielä käännän. En missään nimessä kestä! <3

Iiiihanaa kesää kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Niin mahtavat noi ennen-jälkeen-kuvat!

    Tosi tylsää, että muutto ei sitten onnistunutkaan. Mutta hyvä, että kosteusvaurio havaittiin ennen kuin ehditte muuttaa.

    VastaaPoista