tiistaina, toukokuuta 05, 2015

VAPPU JA KESÄFIILIKSET

Heippahei! Se olisi vapun vapaat takana, ja pitkästä aikaa vapaa viikonloppu edessä! Viimepäivät on menneet jotenkin superhyvin, ja koko ajan paranee! Pääsen tänään nimittäin kampaajalle piiiitkästä aikaa, yli vuoteen en oo käynyt ja siinä välissä olen kerennyt näitä itse niin leikkaamaan kuin värjäämäänkin. Ai että mä haluan sellaisen huolettoman tukan jolle ei tarvi tehdä mitään jos ei jaksa! Onneksi olen vappuna tehnyt kaikkeni, että kampaajala olisi mahdollisimman paljon pelastettavaa...


Mun suurin muutos tässä parin viikon aikana on meikkaamisen lopettaminen. Varmaan joku puolitoista viikkoa tässä on menty meikittä, ja että on ihana olo! Ei tarvi pestä meikkejä illalla, eikä aamulla kun ei ole jaksanut pestä niitä illalla. :D Puhdistusaineeksi riittää kasvovesi ja tuntuu että ihokin nauttii tästä olosta! Ehkä myös oikeista naamamömmöistä, joita tuli tuossa synttärilahjakortilla ostettua. Palaan niihin vähän myöhemmin!No mutta, meidän vappu meni aika rauhallisesti, paitsi että tosiaan vappuna otin meikit, laitoin naaman kuosiin, join pari lasin skumppaa ja painelin nukkumaan meikit naamassa. Tsadaa! :D  Sunnuntaina käytiin perinteiselle (toista kertaa) vapun grillausreissulla Herralan Hahmajärvellä ja ai että on hauskaa kun koko vaatekrta haisee savulle. Toisaalta se on ihana tuoksu, kun tietää olleensa ulkona. Ei oo vähään aikaan näkynyt meikää ulkona.

Ennen grillailua pääsin anopin toimesta ensimmäistä kertaa elämässäni myös sirkukseen. Eläimistä sirkuksessa tuli lähinnä huono olo, varsinkin heppa-raukasta jonka pää oli sidottu tiettyyn asentoon, ihan sama mulle mistä syystä. Ihan ihmisten tekemät taiteilut oli todella hyviä, ja monessa kohtaa istuin monttu auki tuijottamassa.Ristiriitaisissa tunnelmissa sen suhteen siis..Eilen oli taas viikottainen tankotanssitunti, ja huhheijaa että oli erilainen tunti! Lähes jokainen liike oli niin vaikea etten uskaltanut luottaa käsivoimiini sen vertaa, että olisin laskenut varpaat irti maasta. Kotiin vähän treenattavaa! :D Mutta tänään kuitenkin kampaajalle, ihan varmasti saatte ennen-jälkeen kuvia!! <3 Puspus, palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti