perjantaina, toukokuuta 08, 2015

PERJANTAIBOOGIE

Perjantaita käydään ja pitkästä aikaa se todellakin tuntuu perjantailta, mulla on nimittäin vapaa viikonloppu!! Lisäksi mun ihana ystäväni on tulossa tänään kylään, ja vietetään ilta Ellan kanssa ja painutaan siitä sitte höpöttämään "aikuisten" juttuja, kun isi jää lapsenvahdiksi. Ah, ihanaa päästä kotkottamaan! 

Mä olen ihan kahvikoukussa. :D Mä ihan huomaamatta kävelen tonna kahvipannulle ja päivän aikana vetelen useamman kupin kahvia, vaikka vielä viikko sitten en juonut kahvia. Maidolla, tottakai, koska kahvi itsessään taitaa olla vielä pahaa. Yhden merkittävän asian olen kuitenkin huomannut, mikä on tullut vastaan aiemminkin. Saan kokoajan rykiä kurkkuani auki ja nielu ällöttävän limaisen tuntuinen. Ja tiedän tasan, että kyseiset oireet ovat suoraan yhteydessä lisääntyneeseen maidonjuontiin. Tämä on testattu niin monesti, ja tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, koska eihän tämä sitä tarkoita että lopettaisin maidon juonnin. Ai että pitääkin ollan näin kahvinhimoinen, täytynee ihan kiltisti palata tuon teenjuonnin pariin.


Mulla on tänään jotenkin ihan hämmentävän hyvä päivä. Olen yrittänyt vähän rentoutua kaiken syömisen kanssa ja asennoitua vähän toisella tavalla ruokaan ylipäätään. Sitä on kyllä pitkä tie käytävänä, ja ruokaan liittyy munkin suurimmat ahdistukset. Tieto lisää tuskaa, niinhän sitä sanotaan. Jos nyt hetkeksi aikaa kuitenkin yritän sulkea kaiken mitä saan ja mitä en saa syödä.koska se on aina mielessäni, kun ostan ihan mitä tahansa ruokaa. Tämä on minulle hyväksi, tämä ei. Just nyt mä en jaksa miettiä sellaisia asioita, ja otan niistä vain turhaa ylimääräistä stressiä. 

Eniveis, jos nyt pysytään tässä hyvässä päivässä niin ainakin energiaa riittää! Kauhea bloginkirjoittamishinkukin, mutta kun kaikki kuvat on kotona koneella ja ainoa millä joudun täällä töissä pärjäämään on nämä tämän hetken instagram-räpsyt. Tämän päivän räpsyssä on nimenomaan räpsyt, nimittäin eräs tuttuni kävi meillä eilen harjoittelemassa ripsien laittoa, ja sain täten ilmaiseksi klassiset ripsienpidennykset. Harjoitteluversiot, mutta mä en kyllä huomannut mitään mainittavaa eroa niihin ammattilaisen tekemiin. :D Itseasiassa tuntui, että tämä kerta oli vähän hellävaraisempi, sillä pystyin avaamaan silmät heti laiton jälkeen ilman mitään ongelmaa, kun viimeksi liimahöyryt ärsytti silmiä ihan todella paljon. Mä olen näihin ripsiin enemmän kuin tyytyväinen, ja varasinkin kyseisen mimmin jo huoltamaankin mun räpsyttimet kun sen aika koittaa!

Vihdoin sain tehtyä muuten facesivulle oman päätteen, eli blogin löytää nyt helposti http://facebook.com/varikastablogi!

Nyt mä painun kuitenkin nauttimaan lounaasta ja lopputyöpäivästä, aivan ihanaa viikoonloppua kaikille! <3

1 kommentti: