keskiviikkona, toukokuuta 27, 2015

NOTE TO SELF: MUISTA PYSÄHTYÄ

Asiat on hyvin pitkälti niin kuin ne haluaa nähdä. Mä kirjoitin tuossa yksi ilta aika hyvin (vaikka itse sanonkin) siitä, miltä just nyt tuntuu. Mitä nyt mielessä pyörii.
" Mulla on tänään ollut todella erikoinen päivä. Mä en oikein tiedä, mutta nyt kun olen hyvän tovin märehtinyt, katsonut elokuvaa ja miettinyt elämääni olen tajunnut, että mulla on asiat oikeastaan aika hyvin, ja ongelmat lähinnä mun päässä. Mulla on aivan mielettömän upea perhe jota mä rakastan, ja joka rakastaa mua. Mulla on aikaa olla mun perheen kanssa ja rahaa elää ihan tavallista elämää. Mä olen oikeasti aika onnellinen, kun mun mieli vaan antaa tilaa ajatella niin. Kaikilla on huonoja päiviä. Tänään ja eilen on ollut vähän huonompia, koska mulla on ollut aikaa ajatella ja pysähtyä tähän omaan olooni. Tuppaan pitää itseni kiireisenä, ettei tarvisi. Ehdottomasti pitäisi. Ennenkaikkea siihen, miten kääntäisin mieleni positiiviseksi ilman jatkuvaa kiirettä. "
Tällä hetkellä mielessä on todellakin ennenkaikkea pysähtyminen, koska mielessä alkaa olla niin paljon uutta asiaa, että pieni breikki tekisi todellakin terää. Onneksi ensiviikolla odottaa loma, ja tauko ihan kaikesta. Meinattiin nimittäin lähteä perheen kanssa telttailemaan. Meillä olisi ilmaislippu flamingoon, mutta jostain syystä ei todellakaan kiinnosta mennä yhteenkään turistirysään juuri nyt asioimaan missään merkeissä. Joten me on tässä vimepäivinä vertailtu vaellusreittejä, ostettu makuupussit ja mietitty miten selvitä edes yksi yö 3-vuotiaan kanssa metsässä. Vaihtovaatteilla, luulisin. :D Kaikki vinkit otetaan lämpimästi vastaan! 

Tuon parin päivän reissun lisäksi ei olla suunniteltu oikeastaan mitään koko lomalle. Ella on pois päiväkodista, ja aion keskittää kaiken mahdollisen energiani hänen kanssaan ajasta nauttimiseen. Kummitäti on jossain välissä tulossa käymään, ja ihan tasan ulkoillaan niin paljon kun säät sallii, mutta muuten en edes harkitse minkään suunnitelmien tekemistä. Jos nyt inspis iskee, niin sitten mennän.

Viikonloppuna juhlitaan miehen siskon valmistujaisia, ja mietin juuri, että mulla ei ole kyllä tasan mitään päällepantavaa. Jotenkin vä en jaksa stressata, aina on joku kolttu päälle löytynyt. En jaksa stressata, kun tuntuu näitä stressiaiheita olevan muutenkin tässä ilmassa. Nyt on jotenkin niin ylikuormittunut olo, että ai että tuo loma tekee varmasti hyvää. 
Nyt mä palaan kuitenkin työjuttujen pariin taas hetkeksi, ennen kuin painun äipälle saunomaan. Maanantaina aloin muuten taas sokerinollaus, katsotaan miten tälläkertaa selvitään, kun asenne ja lähestymistapa on vähän toinen.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti