maanantaina, huhtikuuta 20, 2015

SYNTTÄRIVIIKONLOPPU JA KOFEIINIADDIKTI

Heipähei kaikki! Synttärit olisi nyt juhlttu, ja kyllä huomaa että aletaan koko porukka olemaan jo ihan hyvässä iässä. Ilta meni rattoisasti mm. politiikasta puhuen, ja tottakai ilman mitään baarireissua. Minä vedin vilasukat jalkaan jo hyvissä ajoin, eikä ollut kyllä minkäänlaista tarvetta lähteä mihinkään muualle kun omaa sänkyä kohti. Oli ihanaa saada niin monta ystävää yökylään ja muutenkin viettämään juhlia, ja tulihan tilattua pizzatkin aamulla, vaikkei krapulasta ollut tietoakaan. Kolmen juuston pizza toimi muuten aika hyvin. :D 

Aamukahvit sain juoda uudesta lahjamukista, ja tulihan keitettyä aika vahvat kahvit tälle aamulle. Oli kyllä enemmän kuin tarpeen, ja oikein ärsytti huomata miten seis oli ennen aamukahvia.Vieläkin on sellainen olo, että voisi vetää vielä toiset puoli litraa kahvia, ja sekös ärsyttää vielä enemmän. Inhottaa tämä fiilis, että ilman kahvia ei selviä aamusta. Haluan eroon tästä kofeiinikoukusta, ja pitänee varmaan pitää vähän taukoa kahvista ja kärsiä pari päivää ihan äärimmäistä väsymystä. :D Paljon tuoretta ruokaa sopivin välein niin jos pysyisi energiat kuoisissa.

Tankotanssin saralla menee vähän keskinkertaisesti. Se pieni hiipuminen on selvästi innostuksen suhteen hiipimässä, mutta jotenkin silti on kovin itsevarma olo sen suhteen, ettei tämä harrastus tule lopahtamaan kokonaan. Ikävien yhteensattumien takia en ole nyt tunnille päässyt pariin viikkoon, kun se yksi ainoa minulle sopiva tunti peruttiin viimeviikolla. Oma tanko kotonakaan ei juuri ole houkutellut, kun tuntuu että synttärien järjestäminen vei viimeisetkn mehut. Viimeviikon treenimäärä oli siis aika naurettavalla tasolla, mutta olkoon. Turha itkeä nyt, tälle viikolle on kuitenkin tiedossa aika reippaasti työmatkapyöräilyjä.


Otin myös puoli päivää vapaata keskiviikolle, suunnitelmissa pitää vähän vapaata Ellan kanssa. Myös Ellan kummitäti on tulossa kylään, joten päästään viettämään vähän yhteistä aikaa porukalla. Sain myös kesäkuun ekan viikon ihan kesälomaa, joten sormet ristissä toivotaan hyviä säitä! Vaikka toisaalta on ihan sama, mä nautin kotonaolostakin niin paljon että ihan sama vaikka satais koko kesän. Mutta ei nyt manata valmiiksi. ;)

Ihanaa viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti