tiistaina, huhtikuuta 07, 2015

PÄÄSIÄISTÄ JA HUHTIKUUTA

Heippahei kaikki! Se olis huhtikuu jo pitkällä, ja niin paljon on tapahtunut taas että johan se on alettava purkaa niitä tännekin! Pääsiäinen meni pitkälti kotona, mitä nyt lauantaina kävin pyörähtämässä Kookengässä työmaalla. En ole avannut konetta koko viikonloppuna, tai lukenut sähköposteja sen kummemmin. Olen ollut ihan rehellisesti lomalla ja mussuttanut suklaata niin paljon kun olen kerennyt. Mutta siis suklaamunathan ostin vain rekvisiitaksi...Instagramissa seuraavat tietävätkin jo mitä meillä on pääsiäisen pyhinä tapahtunut. Meillä tehtiin olohuoneessa hieman lisäremppaa, nimittäin sainkin päähäni pyytää synttärilahjaksi tankotanssitankoa! Kaverini oli ehdotellut sitä jo jonkin aikaa, hänen tutullaan kun lojui jemmassa turhan panttina seisova kaverin vanha tanko. Päätöksen tekoon ei kauaa mennyt, ja äippä ja mies maksoivat puoliksi mulle ihan oman tangon!!<3 Onneksi olkkariin oli jo tehty hieman muutoksia, ja tanko laitettiin ihan ruokapöydän viereen seisomaan. Ei tarvi kun ruokapöytä kääntää alta pois (tai siis paikoilleen vieraiden tullessa...), niin saa hyvin tilaa heilua ympäriinsä. Tangon ensikasaus oli pientä säätämistä, mutta seuraavalla kerralla kaikki sujuu varmasti vikkelämmin.
Ai että mä rakastan kevättä. Ja en olisi kyllä tuota ihan omasta suusta uskonut kuulevani tämän kokoisena, tuli nimittäin otettua itsestä valokuvat tuossa pääsiäisen pyhinä, ja ai että mä järkytyin. Kevät on mulle meinannut aina ihan jäätävää stressiä siitä miltä pitäisi näyttää, ja miten pitäisi olla siinä ja tässä bikinikunnossa. Noiden valokuvien myötä meinasi vähän sama iskeä, mutta mä en kyllä suostu enää märehtimään mun painon takia. Mä en siitä nappia painamalla pääse eroon, joten parempi ottaa tää ihan pitkän kaavan kautta niin saattaa pääkin pysyä muutoksessa mukana.

No mutta, pääsiäinen on vietty ja pitihän sitä tottakai liittyä sellaiseen haasteeseen mukaan, että ilman sokeria pitäisi olla kesäkuun alkuun saakka. Aion ottaa sen tottakai tavoitteeksi, mutta en tasan ota siitä pienintäkään stressiä. Tasan kaksi vuotta sitten ryhdyin samaan ja vähän rankempaankin, viljattomaan ja maidottomaan sokerittoman lisäksi, ja se meni ihan hyvin, ja sillä vihdoin ja viimein laihduin tavoitepainooni 68 kiloon. Siitä ollaankin sitten noustu aika kiitettävästi, ja nyt olisin ikionnellinen jos pääsisin edes normaalipainon puolelle takaisin. Tottakai se varsinainen unelmapaino ja mitat on jotain ihan muuta, mutta sinne on todellakin vielä matkaa. Olen erittäin tyytyväinen, jos vuodessa saan fiksattua elämäntapojani sen verran, ettei tarvitse jatkuvasti tapella vaa'an kanssa, ja voisi ihan onnellisen avetää päälle taas mitä huvittaa. Kyllä se päivä tulee vielä. 

No mutta hei, ihanaa viikonalkua kaikille, loppuviikosta on luvattu vielä aurinkoakin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti