keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015

LUONNONKOSMETIIKKAA: MÁDARA PUHDISTUSMAITO & DEEP MOISTURE CREAM + VÄHÄN EXTRAA

Pisin otsikko -kilpailu anyone? Muutama ihana ostos ihan itselleni on jäänyt hehkuttamatta, nimittäin kävin tyhjentämässä tilini vähän aikaan sitten ihanan palvelun Karisman Life-myymälään! Olen aina saanut kyseistä puodista aivan mielettömän hyvää palvelua, joten voin suositella todella lämpimästi varsinkin luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille! Mutta mä en nyt tullut hehmuttamaan asiakaspalvelua (vaikka hyvää sellaista rakastankin suunnattomasti), vaan Mádaraa ja siinä sivussa vähän myös Estelle&Thildiä. 
Tuota Mádaran puhditusmaitoa olen joskus kokeillut pikku testerin, ja rakastuin välittömästi. Olen kyseisestä vaan joskus jotain postannutkin, mutta nyt kyseinen purnukka on rantautunut kotiinkin! Sopii myös silmämeikin puhditukseen, ja puhdistaa ihanan hellästi koko muunkin meikin. Olen joskus kokeillut Avonin puhdistusmaitoa, ja se yksi kerta riitti. Ihan hirveää kuraa, ja ihan kuin jäisi joku öljykerros naamaan ja meikit ei lähtenyt sitäkään vähää. Yök. Joten minulla oli todella kovat ennakkoluulot myös tämän suhteen, mutta kuinka suuresti tämä ylittikään odotukseni! En ole mikään kovin aktiivinen kasvojen pesijä, varsinkaan kun en jaksa meikata joka päivä, mutta tämän takia jaksaa jo vaivautua sen muutaman kerran viikossa! 

Mádaran Deep Moisture Cream kuivalle / erittäin kuivalle iholle on ollut mulla käytössä jo monta purkkia ja rakastan tuotetta yli kaiken. Siinä on todella kummallinen tuoksu, joka kiehtoo minua jollain hullulla tavalla. Ihan kuin läträisi metsää naamaansa. :D Tuote levittyy helposti ja imeytyy ihan supernopeasti, mikä meinaa meikäläisen naamassa noin kolmea painallusta, jotta tuotetta tulee tarpeeksi joka puolelle. Tuote on ihan mega-kosteuttava, enkä minäkään pysty käyttämään tuota päivittäin, koska sitten se olisi jo ihan liikaa. Siksi mulla on tuo E&T siinä rinnalla. 

Estelle&Thildin kosteusvoide on ollut myös käytössä useamman purkin ajan. Nyt ehkä vähän ikäväkseni tuotteen koostumus on muuttunut, ja on vielä edellistäkin versiota kevyempää, mikä toki voi olla hyvä jos kaipaa vähän kosteuttavampaa tuotetta ilman rasvamaista koostumusta. Minun rutikuivalle iholleni tuo ei kuitenkaan tarpeeksi kosteuttava yksinään. Nämä samat jutut olenkin jaaritellut jo aiemmin, eli jos kaipaat hieman intohimoisempaa hehkutusta, niin lue ihmeessä myös tuo vanhempi juttu aiheesta. Olen edelleen samaa mieltä kaikesta! :D Koska meillä on vielä tuo kolmevuotias vauvva, nappasin mukaan myös poistolaarista Mádaran ecobaby pesusaippuan. Ai että miten paljon parempi mieli on pestä tuon pienen hentoa tukkaa, kun ei tarvi mitään muumi ja hello kitty -saippuoita läträtä. Vaikka saippuaahan ei tuon tukka nähnytkään ennen 2,5 vuotta, mutta silti. Ei sitä ennenkään mitään saippuoita oo ollut, milläs se tukka silloin on pysynyt puhtaana? Blaablaa, nyt pestään tällä ja katsotaan koska alkaa uhma tämänkin asian suhteen.

Tuota kuorintavoidetta en ole kokeillut kuin kerran, mutta ei mitään pahaa sanottavaa. Hoiti hommansa, mutta kun mä oon hurahtanut ruokasoodaan kuorintana, niin on jäänyt kaappiin seisomaan. Ehkä joskus jaksan senkin vielä napata käyttöön. :) 
Kuten tuolla facebookin puolella kerkesinkin jo mainostaa, ostin myös elämäni ensimmäisen huulipunan. Tämä oli ihan super neutraali, melkein omien huulieni värinen Benecos luomu-huulipuna, joten ihan kovin montaa hetkeä ei tarvinut tätä ostosta miettiä. Hintakaan ei päätä huimannut, nimittäin kyseisen puikon hinta oli 8 euroa! Paula suosittelee! 

Ihonhoidon suunnalle on rantautunut aika monta muutakin juttua mitä tahdon ehdottomasti suositella, ja kävin eilen myös Kicksissä täydentämässä varastoja Estelle&Thildin suhteen. Palataan niihin myöhemmin! Pus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti