tiistaina, huhtikuuta 14, 2015

IKÄKRIISI

Se olis sitte vähän niinku synttärit! Ne onkin ensimmäiset tämän blogin aikana. Jos on juhlia tulossa ja somistus mietityttää, kannattaa tsekata myös firman blogin puolelta synttäritarjous somistevuokraamoon. Se niistä firman hommista kuitenkaan, tulin pitämään minä-minä-puheen.

Mulle on hiipinyt pikkuhiljaa ikäkriisi. Ja ei sen numeron takia, vaan ihan oman olemukseni takia. Mähän olen 25, nuori ja kaunis ja sitärataa, mutta eräs ystäväni pääsi tuokio sitten asian ytimeen: Kyllä sä voisit pukeutua vähän nuorekkaammin. Ja todellakin voisin, mietin katsoessani tanssilattian peilistä itseäni ja vaatteitani. Näytin ihan tädiltä todella väärässä paikassa. Kaiken lisäksi mulla ei ole pienintäkään hajua mitä laitan viikonloppuna koittaville synttärikekkereille. Stressi! 

Mä olen ostanu viimeaikoina ihan simona neulemekkoja ja mahdollisimman mukavia kolttuja päälleni, mutta nyt haluaisin vain verhoutua ja piilottaa itseni johonkin säkkiin, ettei tarvisi miettiä mitään pukeutumista. Uusia en halua ostaa, koska en todellakaan halua olla tämän kokoinen ja käyttää senttiäkään rahaa enää "väärän" kokoisiin vaatteisiin. Ärsyttää. 

Mun seuraava matra lienee, että en mä tästä enää nuorenekaan, ja kohtahan minusta aika jättää.Tänään on ilmeisesti tappotreenipäivä.

Nii, ja mähän täytän 25.

1 kommentti: