keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015

HIERONTAAN LAHDESSA: KOULUTETTU HIEROJA HAUTAKORPI

Kaipaatko osaavaa ja alastaan kiinnostunutta hierojaa Lahdessa? Tämä postaus on ehdottomasti täysin puolueellinen, vaikka tästä ei ole minulle maksettu mitään, enkä valitettavasti ole saanut mitään luontois-etujakaan hieronnan muodossa, joka on tosin ihan oma moka. Kyseessä on siis oma rakas mieheni Juha Hautakorpi, jonka nimikin tulee nyt ensimmäistä kertaa ilmi tässä blogissa. 

Minusta on ollut aivan mielettömän ihanaa seurata miestäni, joka on koko ikänsä ollut kiinnostunut liikunnasta ja hyvinvoinnista. Hän on seurustelumme alkuaikoina tehnyt töitä sähkömiehenä, ja kilometrien päähän paistoi, ettei ala kiinnostanut tippaakaan. Sain hänet noin puolitoista vuotta sitten ympäripuhuttua hakemaan Lahden Hierojakouluun, hän kun oli aiheesta jo kauan puhunut. Ja en olisi arvannutkaan miten kiinnostunut hän oikesti oli aiheesta. Työtahti oli rankka, ja kun joka viikko opettelet 150 sanaa suomeksi ja latinaksi luitten ja lihaksien osia yms, niin hiekommat sortuu. :D No, vuodenvaihteessa mulla olikin sitten valmis hieroja-yrittäjämies!

  
Maaliskuun alusta mieheni on työskennellyt D'LUX -kampaamon tiloissa. Itsekin käväisin paikanpäällä pari viikkoa sitten, ja kampaajahan se oli varattava, kun vanha luokkakaverini olikin siellä töissä! Mulla olikin oma kampaaja hakusessa, joten ensi viikolla odottaa eka aika D'LUXin Minnalle. Postausta aiheesta tulossa aivan varmasti!

Tällä hetkellä Juha opiskelee vielä sivussa urheiluhierojaksi, joten ammattitaito senkun laajenee. Juhalle voi varata ajan joko nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla. Hän tekee myös kotikäyntejä matkapöydän kanssa, mikä on loistava vaihtoehto esim. koti-vanhemmalle: lapset voi leikkiä omilla leluilla tutuissa tiloissa, ja vanhempi saa samalla kaipaamaansa apua ilman hoitojärjestelyjä! Kotikäyntien hinnasto on sama Lahden alueella.


No hei, miksei mua hierota joka päivä? Tämä aihe on helppo kuitata "suutarin lapsilla ei ole kenkiä" -lausahduksella, mutta totuus on aivan toinen. Olemme jo Juhan aloittaessa opiskelut sopineet, että minä teen hänen matkahierontapöydälleen vaihdettavat päälliset, jotta ne olisi helppo pestä ja pöytä pysyisi siistinä, ja vastineeksi hän hieroo minua aina kun haluan. No, voitte arvata olenko tähänkään päivään mennessä niitä tehnyt, joten ei ole paljon hierontaa näkynyt. :D Tai no, en mä nyt ehkä ihan ilmankaan ole jäänyt, sanotaanko ettei paljoa tarvi valittaa kun ratkaisu löytyy apteekin hyllyltä.. ;)


Ajanvaraus:


Blogin lukijoille kuitenkin ihan oma tarjous, nimittäin Juha tarjoaa toukokuun aikana varatuista ajoista kaikille -20% alennuksen hinnastosta, kun käytät varauksen yhteydessä lisätietoja kentässä viestiä VÄRIKÄSTÄ! Alennuksen saa toki myös puhelimitse, mutta huomaathan ettei Juha hierontojen aikana voi vastata puhelimeen. 

Myös tuonne facebookin suuntaan kannattaa suunnata, koska jokaisen 50 tykkääjän jälkeen arvotaan 50 minuutin ilmainen hieronta tykkääjien kesken! Tykkää tykkää, Paulakin tykkää! :)

1 kommentti:

  1. Onnittelut miehellesi! Varmasti mielekkäämpää painaa töitä, kun se on sellaista mistä tykkää. Nykyään tarvitaan kaiken lisäksi hierojia, monet kun tekevät töitä tietokoneen ääressä ja jotain juttua luin läppäreiden ja tablettienkin selkää jumittavista vaikutuksista...

    Tsemppiä hänelle urheiluhierojakoulutukseen ja työntayteistä kevättä!

    VastaaPoista