maanantaina, maaliskuuta 30, 2015

VAPAAN VIIKONLOPUN SETTI

Maanantaita kaikille! Mulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, ja sain kyllä kotona niin paljon aikaiseksi ettei mitään rajaa! Onko mitään parempaa kuin puhdas ja siisti koti? Niin rentouttavaa! Me myös torstai-iltana tehtiin päätös, että luovutaan telkkarista. Mies koko perjantain hässäköi olkkarin järjetystä uusiksi, tv-tasoa kellariin ja telkkari tottakai siirtyi tietokoneen näytöksi. :D Meidän ahtaasta olohuoneesta tuli ihan mielettömän avara, kun saatiin iso tv-taso pois nurkista pyörimästä! Vaikka meille joskus telkkari vielä rantautuisi, niin sama tv-taso ei todellakaan rantaudu. 

On kyllä ollut vähän outoa olla ilman telkkaria, pitää oikein keksimällä keksiä tekemistä, kun ei voi vaan kaattua sohvalle ja napata kaukosäädintä käteen. On kyllä tullut mentyä huomattavasti aiemmin nukkumaankin, kun ei vaan löhötä manaattina sohvalla. Ja jopa ihan keskusteltua tuon miehenkin kanssa, kun ei voi perinteisesti vetää Rillit huurussa-Simpsonit-nukkumaan -settiä joka ilta. Aika kamalaa, että sitä voi sanoa jo perinteiseksi. 

Mulla oli tosiaan vapaa viikonloppu, ja koko lauantain siivottuani mietin sunnuntaina, että mitähän sitä tekisi. joten avasin kirjan. Kyllä, ihan oikean kirjan. bongasin mielenkiintoisen kirjan mummini kirjahyllystä, Elämäni Martin Luther Kingin rinnalla. Ihan omituista, lapsi leikkii omassa huoneessa ja minä istun sohvalla kirja kädessä. Ei ole kuulkaa sellaista herkkua ihan hetkeen näkynyt. 


Kävin eilen muuten myös syvävenyttelytunnilla Mueve Clubilla, ja ai että mä olen rakastunut.Vaikka en olekaan käynyt kuin vasta kahdella tankotanssitunnilla, odotan todella innoissani tämän päivän tuntia! Kävin eilen syvävenyttelyssä, sielläkin toista kertaa, ja vitsi että mä rakastan sitäkin! Venytellähän voi kotonakin, mutta arvatkaa vaikka viis kertaa tuleeko sitä oikeasti venyteltyä. Saati löytyykö niitä venytysliikkeitä yhtä laajalti, ja yhtä tantotanssiin valmentavasti, kuin tuolla tunnilla. Tulee väännyttyä sellaisiin asentoihin mitkä ei kotona kävisi pienessä mielessäkään.

Tänään on myös menossa sokeriton päivä numero neljä. Pomo uhkailee kakulla, kun sain rekisteröintioikeudet viimeviikolla. Mitähän sitä keksisi tilalle? Ihan itse meinasin kiikuttaa kaikki mahdolliset sokerikorvikkeet ja napsia niitä hädän tullen. Kirsikkatomaatteja, vinirypäleitä ja rusinoita kiitos. Tosi sokeritonta, mutta eipä ole karkkia.

Semmosta tänä viikonloppuna, kellojen siirto ei paljon hetkauttanut kun sai nukkua niin pitkään kun huvitti. Ihanaa viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti