keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2015

TANKOTANSSIA KOKEILEMASSA

Heippahei! Töitä senkun pukkaa, ja tuntuu että oma aika on ihan todella vähissä. Tuolla facen puolella mainitsin, että olen menossa sunnuntaina tankotanssitunnille, jolla siis kävin jo! Sain vielä kaverinkin mukaan, joten en ollut yksin sähläämässä, vaikka kaverilla olikin jo aiempaa kokemusta. Ja en todellakaan ollut yksin sähläämässä, ekakertalaisia oli neljä tuolla tunnilla.

Mä olen katsellut kaiken maailman mestaruuskisojen videoita jo ties kuinka pitkään, ja miettinyt uskaltaisinko tämän kokoisena lähteä kokeilmaan lajia itsekin. Tankotanssi on kiinnostanut nyt niin kauan ja niin pitkään, että olihan se ihan pakko. Ja mä en todellakaan saanut siitä mitään sen kummallisempia kiksejä. Olihan se hauskaa kokeilla, ja tunti meni ihan supernopeaan, mutta en mä ihan vielä ole seonnut. Mua houkuttaa niissä videoissa se aivan mieletön kehonhallinta, jota tangolla tarvitaan, sekä tietysti se lihaskunto, jota voi noinkin hauskalla ja rennolla tavalla saavuttaa.


Tänään olen menossa toiselle tankotanssitunnille. Jännittää aika paljon, koska olen ihan mustelmilla edellisestä tunnista, ja kaikki tuntui aika hankalalta. Tämän päivän tunti painottuu kuitenkin enemmän lihaskuntoon ja venytelyyn, joten ajattelin että se on ihan kiva salitreenin korvike. Jotekin tuo salilla käynti ei innosta enää yhtään, hyvä että jaksaa sinne edes raahautua. Niinkuin en ole jaksanutkaan. No, maanantaina kävin tuon tankotanssin innoittamana aamulla treenaamassa kädet, selän ja hartiat, koska niitä tuntui tarvitsevan aika paljon huomioon ottaen sen kuinka heikossa kunnossa en olivat. Sitä se on, kun pyöräilee kaikki matkat töihin, niin mihis näitä käsiä tässä edes tarvitaan.
Niin, nämä työt tuppaa viemään aika tehokkaasti sitä omaa aikaa miinukselle, varsinkin kun sivussa pitäisi hoitaa vielä parisuhde ja 3-vuotias. Päivätyö, viikonlopputyö ja oma firma, ja niiden päälle yrittäjänaisten hallitustyöskentely ei ihan hirveästi jätä tilaa sille kuuluisalle omalle ajalle. Eniten kaipaan kotona oloa yksin, ilman painetta tehdä yhtään mitään. Että voisin vain olla, tai vaikka siivota jotain turhaa kaappia mikä on odotellut vuoroaan ikuisuuden. Mä haluan tätä just minä-minä aikaa, ja nää tankotanssit on mulle just sitä just nyt. Mä olen oikeasti tästä aika innoissani. :D

Kerron sitten myöhemmin tuleeko tästä yhtään mitään!onko siellä ruudun takana kyseistä lajia kokeilleita tai harrastaneita? Olisi kiva kuulla fiiliksiä aiheesta! :)

1 kommentti:

  1. Hei Paula,

    Sinulle on blogissani haaste, käythän kurkkamassa: http://www.inspiremesunday.blogspot.ae :)

    VastaaPoista