keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2015

PUHDISTUS

Tulihan se eilen telkkarista, ja minä tyhmä menin katsomaan. Avasin telkkarin 21:50 toiveena nähdä viimeiset minuutit Greyn Anatomiasta, mutta silmät tarttuivatkin Puhdistus -elokuvaan. Eikä sieltä edes tullut mitään Greytä. (Onks se jo loppunut? Tauolla?)

Tämä päivä on mennyt ohi aika sumuisena. Väsyttää, miksi pitikin valvoa leffan parissa, joka saa vain ahdistumaan? Oma lukunsa se ahdistus. Missasin alusta tosiaan melkein tunnin, joten puolet juonesta jäi selvittämättä. Olenkin tämän päivän aika pitkälti viettänyt selaillen erilaisia arvosteluja ja juonipaljastukia elokuvasta. Siitäkin huolimatta olo ei helpotu. Itkin koko illan ja kahdentoista paikkeilla menin  lapseni huoneen nojatuoliin nukkumaan, vasta siihen rauhoituin. Kunnes heräsin neljältä ja menin omaan sänkyyn, kuudelta soi herätyskello.

Jotenkin tämä leffa meni niin pinnan alle. Ehkä sen oli tarkoituskin, sen kummempia arvosteluja en osaa antaa. Olen niin tunteellinen ihminen, ja elokuva oli todella raskas. Pahinta tässä oli ehkä se, mitä odotan toiveikkaana koko leffan ajan: onnellista loppua ei tullutkaan. Se yleensä sa mieleni kevenemään ja pahat jutut unohtumaan, mutta mites kun se jää tulematta?

Värjäsin eilen hiuksetkin työpäivän ja yrittäjänaisten hallituksen kokouksen jälkeen, ja ai että mua nyt ärsyttää! Näytän ihan white trass teiniltä, joka on tehny ite raidat. Ainii, mut mähän oon? Mun värjäämätön tyvikasvu tykkäs tästä vaalennusaineesta vähän liikaa ja latvoja ei ois voinu vähempää kiinnostaa. oli pakko kihartaa tukka ja laittaa niin maan perkeleesti pinniä, ettei tää näyttäis ihan niin järkyttävältä. Okei, ei tää nyt niin kauhee oo, mut kyllä vituttaa. Mä kuvittelin saavani täydelliset kevätraidat... :'D No, johan mä eilen miehelle sanoin, että kampaaja saa sitten pelastaa nää kuunvaihteessa, mutta nyt tekisi mieli vain osaa väripurkki ja vetää koko pää semmoiselle jollekin väliasteelle. Ja voi perse kun se oli jo semmosella kivalla väliasteella, minkä olisin pitänyt paljon mielummin, kuin nämä wt-raidat. Nää itsevärjäykset on ollu aina yhtä hyviä ideoita... Viimeksi tein niin ohuita raitoja että niitä ei edes näkynyt, mutta niistä sentään tuli ihan nätit valoraidat.. Nämä on aika kaukana niistä. 

Onneksi tänään paistaa edes aurinko. Lusmusin tänään ja keksin jonkun puolihuonon tekosyyn, miksi en tänään tule pyörällä töihin. Eilen en tullut, koska yrittäjänaisten kokous. Tänään en tullut koska.... en jaksanut. Tiesin, että se vielä kaduttaa, ja nyt kaduttaa. Mielikin olisi ollut ainakin vähän vähemmän väsyneen oloinen, jos olisin vain kipaissut pyörän selkään.Mutta kun ei niin ei.

1 kommentti:

  1. Mä katsoin Puhdistuksesta ekat 40 min., menetin mielenkiinnon ja vaihdoin kanavaa. Tyhmä leffa.

    VastaaPoista