tiistaina, maaliskuuta 31, 2015

LIEKEISSÄ!

Jepjep, eilinen tankotanssitunti viety läpi taas sellaisella sähellyksellä, että taidan alkaa treenaamaan vähän enemmän. :D Sen verran enemmän, että aion lopettaa salikorttini. En käy siellä juuri ollenkaan, ja lähinä siksi, ettei kiinnosta pätkääkään. En ole ikinä saanut mitään otetta salitreenaamisesta, enkä saanut vieläkään. Halpa salikortti on kuitenkin auttanut kitkuttamaan listoilla, vaikka olen salille jaksanut raahautua ehkä kerran kuukaudessa. Ja kerkesinkin jo tehdä päätöksen, että käyn tänään irtisanomassa jäsenyyden, joten pääseepä siitäkin riippakivestä tunnontuskissa!


Nyt kuitenkin olen innostunut ihan oikeasti jostain. En tiedä millä innolla juoksin vuosi sitten puolimaratonin, koska juoksuhan on ehkä maailman tylsin laji. Tankotanssi tuntuu mielenkiintoiselta, hauskalta ja vaativalta lajilta, jossa on selkeät tavoitteet ja vaatimukset niihin päsemiseksi. En treenaa vaan sen takia, että näyttäisin hyvältä, vaan koska haluan osata jotain. Kerrankin tuntuu, että haluan ihan järjestää aikaa tälle, sen sijaan että joutuisin metsästämään motivaatiota harvase päivä. Kerrankin se hyvä kroppa on vaan mahtava sivutuote, vaikka sekin toki kiinni ihan itsestä.

Mun käyntilätkät senkun lisääntyy, jouduttiin hieman kikkailemaan, että saatiin mulle tankotanssikortin kylkeen myös venyttely-/voimaharjoittelukortti. Nyt on molempiin loppukevääksi 10 käyntikertaa, ja ennen kesää olisi käytettävä. Mun työaika ei vaan anna niin paljon periksi, että pystyisin käymään niin usein kuin haluaisin, joten nämä 10 kertaa riittävät aivan hyvin. Venyttelyjen kanssa saa ihan kikkaillakin, että saa ajat sopimaan miehen kanssa. Siis lapsenhoidon kannalta, onneksi on paljon mummejakin, mutta kyllähän tuo nappula protestoi jos en ole tarpeeksi kotona. Onneksi kohta on pääsiäinen ja lomaa! Ihan harvinaista herkkua tämmöinen kolmen päivän setti lomaa, vain lauantaina töitä. Pääsiäisen huono puoli on toki se, että kaikki muutkin on lomalla, myös jumppaopet.

Mä oon ihan liekeissä, ja jotenkin motivaatio on korkeemmalla ku ikinä. Haluisin jo, että tää työpäivä loppuis että pääsen jumppaamaan kotiin. Vaikka pääsenkin vasta illalla, kun hommia on niin paljon. Mutta tää fiilis on ihan mahtava, ja tällä kertaa en ees pelkää että se loppuu. Jee! :) 

1 kommentti:

  1. Kuulostaa siltä, että olet löytänyt lajisi! Tankotanssi on tosi hienon näköistä ja siinä tosiaan saa varmasti tehdä töitä, että oppii hallitsemaan omaa kehoaan ja uusia tapoja liikutella sitä.

    Teettekö tekniikkaa vai jonkinlaisia koreoita? Tarkoitan harjoitteletteko yksittäisiä "temppuja" vai harjoitteletteko muiden tanssien tavoin liikkeiden sarjoja?

    VastaaPoista