keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2015

KENKÄRAKKAUS

Kookengässä on juuri nyt menossa #kenkäfriikki2015 -kisa, jossa voi voittaa vuoden kengät, ja hei, kenkäfriikki ilmoittautuu!! Tosin ei kilpailuun, vaan ihan muuten vaan. Mä rakastan kenkiä. Tällä perusteella oikeastaan pääsin töihinkin Kookenkään aikoinaan. :D Kengät on mun ehdoton intohimo, ja saatan suunnitella (=suunnittelen) koko päivän asun sen pohjalle milaiset kengät mulla on sen päivän jalassa. Varsinkin töissä.

Ostin nämä kaunokaiset töistä lauantaina, ja koko sunnuntai-aamun mietin mitä laitan päälle, jotta voin käyttää näitä töissä. :D Aivan iiihanat ihanat ihanat!! Mä olin sovittanut näitä reippaasti yli kymmenen kertaa, ja nyt luovutin. Jätin nämä kuitenkin vielä töihin Kookenkään, koska kelit nyt sattuvat olemaan tällaiset, ettei ihan hirveästi avokkailla kipitellä. En tiedä raahaisinko nämä myös tänne päivätöihin, mutta katsotaan.

Koko lauantaipäivän päästelin töissä riemunkiljahduksia ja tuijottelin kenkiä peileistä joka välissä. Kyseessä on Clarksin lakeri-kengät, aivan mielettömän mukavat jalassa! Korkoa on juuri sopivasti arkikäyttöön, ja näillä popotteli töissäkin useamman tunnin. Väri on aivan täydellinen nude, ja näiden intohimo on syttynyt ehdottomasti liian kalliista, mutta niin kauniista louboutineista. Vain punainen pohja (ja pari senttiä korkoa) puuttuu.

Ah, sanoinko jo, että olen rakastunut? En tiedä tarpeeksi ylistyssanoja näitä kenkiä kohtaan, mutta sen tiedän, että taidan joutua sukkahousuostoksille. Kaapista kun löytyy vain mustia, ja ilman ei oikein vielä selviä. Ah, tule jo kesä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti