perjantaina, helmikuuta 20, 2015

SAAKO VÄHÄN HAAVEILLA?

Minut on syövytetty. Olen ajatunut pahoille teille, nimittäin nettishoppailemaan. Heti kun on töissä, tulee sellainen valheellinen tunne että olisi muka rahaa ja tekee mieli shoppailla. Note to self: älä.

Mulla on tapana aina vähän seota shoppailusta. Tai siis varsinkin aleshoppailusta. Jopa minun itseni naurettavana pitämän tapa "kato miten halpaa!!!" on omassa päässä aika tiukasti. Sekoan, kun löydän jotain ihanaa alennuksesta. Ja sitten löydän jotain vähän vähemmän ihanaa, mutta silti kivaa, niin ostan sen vain siinä samassa huumassa, enkä käytä sitä ikinä. Mulle on jo jokunen kerta käynyt niin, varsinkin nettishoppailun kanssa. Onneksi tähän asti olen tiedostanut, että siinä rahassa ei hirveästi kieritä, joten ihan turha edes haaveilla. Joten en ole haaveillutkaan... Mutta puhuinko mä jotain jostain säännöllisestä kuukausipalkasta? Niin....

Mekko täältä
Tämä kaunotar tuli ihan vahingossa vastaan selattuani puoli tuntia Nellyä... Kun ystäväni tuossa vieressä (ei, mä en selaa nellyä työajalla....) kysyi mihin sitä tarvin, selitin tämän hänelle (=itselleni) nanosekunnissa. Noku yrittäjänaiset ja plaaplaaplaa. Ja mä uskoin sen heti! Ja tilasin heti perään... Mutta hei, kurkatkaas tuolta linkistä minkä hintainen se oli, ei nimittäin ollut sillä pilattu! Ja se tuli ihan oikeasti tarpeeseen. ;) 

Enivei, mä tarvisin oikeasti vaikka ja mitä, kun tämä koko tässä sattumoisin on nyt hieman kasvanut. Mekot on tällä hetkellä mukavin vaihtoehto, en voi sanoin kuvailla kuinka hyvin viihdyn sukkahousuissa ja villamekoissa.. Ja korkkareissa, ihanaa kun ei tarvi enää seisoa koko päivää, niin voi sitten ne pienet hetket kipitellä korkkareilla. Ihanaa! 

Huomenna koputtelee nurkan takana Kookenkä, molempinä päivinä itseasiassa. Onneksi se on niin erilaista työtä, että saa vähän vaihtelua vaikka pikkaisen väsyttääkin. Pyöräily myös piristää aina, ja tuo 4kilsaa on viel ihanan kevyt matka, työpaivän jälkeenkin. Onneksi huomenna saa edes nukkua reippaasti pidempään, vaikka luulen, että kaadun sänkyyn ihan normaalisti siinä yhdeksän, kymmenen aikaan. 

Uh, puoltoista tuntia enää. Katsotaan kuinka paljon ehdin shoppailla vielä, kun on nin hiljasta. Ja perjantai ja kaikkea... Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti