tiistaina, helmikuuta 24, 2015

NOUSE YLÖS! BY KUKKA LAAKSO

Toimistotyöläisen käsikirja odotti minua kotona eilen sinne selviydyttäni. Osallistuin muutama viikko sitten Life:n -facesivun arvontaan, ja sieltähän se voitto napsahti lyhyelle ja ytimekkääälle vastaukselle: Työmatkapyöräily! <3 No, voin kertoa, että eilen oli kyllä niin p***a pyöräilykeli, että tänään vettä sataessa ihan kiltisti pyysin vain miestä heittämään Ellan päiväkotiin ja minut töihin. En usko että nämä tästä tänä keväänä (tai minään muuna keväänä...) mihinkään muuttuu, joten aion ihan reippaasti pyöräillä töihin tän hiukkasta reilun viiden kilometrin matkan kelistä välittämättä. Tänään oli pari tekosyytä matkassa.Okei, ne ei ollu tekosyitä, mut ku Kekkonen kerta sanoo...

Luin eilen muutaman ensimmäisen sivun kirjasta, ja rakastuin täysin. Jo ensimmäiset sanat lukijalle veivät sydämeni, ja oli ihan pakko vaihtaa laukkuakin, että kirja mahtuu matkaan. On muuten kompaktiissa koossa, mun laukut ei niinkään. Eniveis, en ole päässyt vielä juuri huokausta pidemmälle kirjassa, mutta palaan ihan varmasti asiaan myöhemmin! 


Kyseinen opus makailee tuossa työpöydälläni, ihan tuossa näppäimistön vieressä. Onneksi Kukka on valinnut noin onnellisen kuvan kanteen, eikä tarvi potea huonoa omatuntoa syyttävän katseen tiimoilta. ;)

Kukalla on myös tuo Alku-valmennus, joka kiinnostaisi mua ihan hirveästi. Onko siellä ruutujen takana sitä kokeilleita? Tahtoisin kuulla vähän kokemuksia, vaikka tuloksiin uskon kyllä muutenkin paleota jonkun verran mukailleena. Jotenkin se sisältö kiinnostaa niin paljon, ihan vaan puhtaasta mielenkiinnosta, vaikkei ehkä oma mieli ole vielä ihan niin hallinnassa, että uskaltaisin lähteä vielä kokeilemaan. Treeni-intoa alkaa kuitenkin taas löytyä, kiitos tuon kirjan tuossa vieressä tuijottamassa minua, ja muistuttamassa siitä, että istun kahdeksan tuntia päivässä. Ja että edes tunni hikitreeni ei korvaa työpäivän aikana istumista.

Jes, aktiivista tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti