lauantaina, helmikuuta 21, 2015

JEIJ, VIIKONLOPPU?

Huomentaa!! Eka kokonainen "oikea" työviikko takana, ja ah, että mä olen innoissani! Tänään ja huomenna on suuntana Kookenkä, tällainen toinenkin viikko on putkeen, mutta sitten mulla on jo toinen päivä viikonlopusta vapaa. Hieman on epävarmaa miten jaksan tämän putken, mutta koitan pysytellä positiivisena. Työnkuvat ovat todella erilaiset, ja samoin työkaverit. Toisessa on pelkkiä miehiä, toisessa pelkkiä naisia. :D Tosin käytännötkin ovat todella erilaiset, toivottavasti en ole kohta ihan sekaisin kaiken kanssa. 


Eniveis, jotenkin on kyllä vähän väsynyt olo, enkä ihmettele. Ihan varmasti tällaiseen normaaliin elämään tottumiseen menee aikansa, onneksi kuitenkin mieliala on ihan kiitettävästi mukana. Pukeutumisenkin kanssa olen alkanut villiintymään, ja ei enää yhtään tee mieli pukea pelkkää mustaa päälle. Eilenkin huitaisin töihin punaisessa pikkujoulumekossa, kun ei vaan yksinkertaisesti huvittanut laittaa mustaa mekkoa päälle. Mutta eipä tuo haittaa, mä olen enemmän kuin tyytyväinen. Kunhan tämä vyötärö tästä alkaa taas pikkuhiljaa kaventua, niin saan taas tuota vanhempaa karderoobia kavettua päälle kaapista. Ja voin kertoa, värejä riittää. 

En tiedä pitäisikö ihan suosiolla vaan juoda tuota kahvia niin ei ehkä haukotuttaisi koko aikaa, mutta kun en haluaisi mitenkään kahviriippuvaiseksi. Jotenkin tuo tee ei vaan toimi samalla lailla! Huh, mutta nyt töihin, toivotaan, että pyöräily piristää! 

1 kommentti:

  1. Heippa! Kahvin lisäksi tai sijasta voisit kokeilla matcha-teetä. Se on vihreää teetä, muttei aiheuta kofeiinitärinöitä. Piristää kivasti ja on samalla terveellisempää kuin kahvi ;) ja tsemppiä kahden duunin kanssa!

    VastaaPoista