perjantaina, helmikuuta 27, 2015

IHANA MARJASMOOTHIE
Okei, lähdetään vaikka siitä, että kuka tahansa osaa tehdä smoothien. Mutta mitä sinne kannattaa laittaa ja kuinka paljon? Tässä tulee niin helppo ohje, että taju pois. Tarvitset:

1-1,5 dl Mansikoita (pakaste)
1-2 dl Mustaherukoita (pakaste)
Banaanin
0,5-1,5 dl Maustamatonta herajauhoa
Vettä (sopivasti)

Määrät ovat todella heitteleviä, koska kaikki riippuu siitä, mistä itse tykkäät! Niin, ja tietysti kuinka iso blenderi sulta löytyy. Ja hei, vettä sä laitat sen verran, että belnderi pysyy hengissä ja smoothie tasoittuu omaan makuun sopivaksi. Mä suosittelen ehdottomasti meidän OBH Nordican about halvinta blenderiä, mitä kaupoista löytyy. Ihan mahtava, ollut varmaan kuutisen vuotta käytössä ja muussaa jäiset mansikatkin ihan sieläksi. Uudethan ei oo koskaan hyviä ja sillei...Voiko homma tästä enää yksinkertaisemmaksi mennä? Okei, tämä ohje ei sovi maidottomille, mutta on ihanan kermainen ja jopa pirtelömäisen oloinen. Mustaherukat tuo kivaa kirpeyttä, mutta ei toisaalta hetkauta tällaista makeanhimoista herkkupersettä mihinkään suuntaan. Banaani on jeesjess, se tuo ihanaa rakennetta, samoin tuo herajauho. Ja hei, jos tykkää niin miksei herajauhokin voisi olla jotai maustettua? Itse en harrasta, mutta niille jotka harrastaa..

Ja sitten on se iänikuinen pakastemarjat pitää keittää ja jaadajaa. Voin kertoa, että oon ihan parit näitä shoothieita vetänyt (joka päivä käytännössä), eikä mitään ole tullut (koputan puuta...). Sieltä pakasteesta löytyy hyvällä tuurilla myös niitä suomalaisia luomumarjoja, joten hyökkää niihin jos huolettaa! Tai hei, voithan sä ne keittää, jos haluat pitkän kaavan kautta vetää tän homman. Mutta kun heität ne suoraan pussista siihen blenderiin niin se on 10 minuutissa jo syöty se smoothie. Nii.


Jaa sun helpoin ja nopein ja lempparein smoothieohje alla!! Väsynyttä perjantai-iltaa ja silleen! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti