keskiviikkona, helmikuuta 25, 2015

ESTELLE&THILD: BIOHYDRATE SÄVYTTÄVÄ PÄIVÄVOIDE

Olen rakastunut. Virallisesti, ja lopullisesti. Puhuin jo aiemmin siitä, miten paljon mun ihon kunto on parantunut, enkä oikein osaa selittää sitä mitenkään muuten, kuin tällä. Kosteusvoidevarantoni ovat löytäneet suosikkinsa, mutta tämä sävyttävä päivävoide oli ensimmäinen luonnonkosmetiikan meikkituote. Tämä yksinään ei todellakaan riitä kosteuttamaan superkuivaa ihoani, mutta siihen olenkin jo tottunut. Puhdistustuotteet ovat ehdottomasti seuraava siirtymävaihe.

Olen käyttänyt tätä Estelle&Thildin Biohydrate sävyttävää päivävoidetta nyt varmaan kuukauden tai vähän reilu, eikä ihoni ole ikinä ollut näin hyvässä kunnossa. Okei, paitsi raskausaikana, enkä todellakaan ole nyt raskaana. Kun aloin tätä käyttämän, ihossani oli tasaisin välein finnejä ja pikkunäppyjä, ja ihoni oli todella epätasaisen värinen. Nyt ihon väri on tasoittunut, finnejä ei ole näkynyt luoja tietää koska viimeksi, ja koko iho näyttää puhtaammalta ja kuulaammalta. Allaolevat kuvat on otettu tuotteen ostoaikoihin, joten ihon kuntokin on tuolloin aika vahvasti huomattavissa. Voiteen peittävyys on kevyt, mutta tehokas! Jotenkin ensisipaisulla ei uskoisi, mutta kun tuotteen levittää kunnossa, on tulos todella mieluinen. Sopivat kevyt ja ohut kerros, mutta silti tarpeeksi peittävä! Molemmat kuvat ovat valitettavasti tarkentuneet kasvojeni sijasta silmälaseihini, mutta oleellisin tulee ilmi. 

Tuotteen levitys oli hieman erikoinen prosessi, ja aiheutti ainakin meikäläisellä hieman hankalalta. Tuote nimittäin imeytyi ihoon todella nopeasti, ja jos aikailin sen levityksen kanssa, jäi homma ihan puolitiehen. Mitä nopeampi olet, sitä riittoisampaa tuote on! Tuotetta riittää pieni tippa koko kasvoille, kunhan totut sen levittämiseen. Minulle suositeltiin sivellintä tähän toimitukseen, mutta olen aivan liian pikainen sellaiseen. Sormeilen koko naaman siinä ajassa, kun kosmetologi väsäsi sitä siveltimellä leukaluuhuni testimielessä. 

Tämä tuote tuli siis vastaan Kicksissä, myyjän suosituksesta. Ja voi taivas, mä olen kyllä niin rakastunut. Saatavilla oli kaksi sävyä, ja minulle oli sopiva se vaaleampi. Hieman epäilin, koska tuote näytti purkista tultuaa todella vaalealta, mutta tasoittui ihonsävyyni todella kauniisti! Varsinkin tuo ihoni punaisuus hävisi todella tehokkaasti, olen ihan todellakin erittäin tyytyväinen. Sanoinko jo että olen rakastunut...? 

Ihon kunto tänäaamuna. Mikälie saa kaulani näytämään lähinnä kuolleelta.. Sävyero ei ole ihan noin huikea :D


En oikein huonoja puolia tästä tuotteesta edes ole keksinyt. Ehkä aluksi häiritsevintä oli mieto tuoksu, ja toisaalta taas kevyt kuulto, joka jää iholle. Tuossa ylläolevassa tämän aamun kuvassa minulla on vain pohjustusvoide ja tämä päivävoide. Joskus käytän vielä puuteria lisänä, kun tuntuu että iho jää liian kiiltäväksi. Toisaalta, sen voisi olettaa myös suloisena kuultamisena, mutta en halua nenäni kuultavan milläänlailla. :D Ehkä kaikkeen tottuu, "normaalilla" meikkivoiteella taas en ikinä käytä puuteria, ellei kyseessä ole jotkut todella hienot juhlat ja useita tunteja töitä. Tuo pohjustusvoide-päivävoide -setti toimii aika hyvin, kun pohjustus tasoittaa kivasti ihon pohjaa ja tekee siitä mattaisen. En oikein tiedä onko nämä varsinaisesti edes mitään huonoja puolia. :D

Lopputulemana, suosittelen ehdottomasti! Itsekin käytin aluksi näppyjen peittämiseen vähän tyrkympää peiteainetta, mutta ajan kanssa sitäkään ei ole enää tarvinut muuten kuin tummille silmänalusille.

Onko teillä ollut käytössä vastaavia tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti