torstaina, tammikuuta 15, 2015

TERVEISIÄ PEITON ALTA

Noniin, tässä sitä taas ollaan, kipeänä. Tietysti kun se jumppakärpänen iski niin se iski sitten kunnolla, ja tässä ollaan. Kannattaa ehdottomasti pitää muutaman kuukauden tauko reeneistä, ja sitten räjäyttää pakka päivittäisellä reenaamisella ja mielettömällä stressillä viikossa! Saa sitten onnellisena lojua seuraavan viikon mahtavan hedarin, yskän ja räkätaudin kanssa visusti peiton alla, jee! Tämä liikuntakauden räjäyttäminen alkuun kannattaa myös ehdottomasti suunnata siihen kohtaan, kun hommia olisi vaikka muille jakaa, uudessa duunipaikassa on juuri kirjoitettu soppari ja viikonloppuna tiedossa työkeikka, jota ei vaan voi perua tai siirtää. 

Että tällainen setti sitten tällä kertaa. Eilen vielä sopivassa lääkepöhnässä istuin yrittäjänaisten hallituksen kokouksessa kevyet kolme tuntia, ja voin kertoa että aikamoinen pakkelikerros oli naamassa etten näyttäisi ihan kuolleelta. Onneksi tuo kokous ei ollut millään lailla puuduttava, vaan meillä on todella hyvä hallitus koossa. Olen kyllä ihan superinnoissani tästä hallitustyöstä, ihanaa päästä uudistamaan 70-vuotista yhdistystä! 


Tässä meikäläinen vielä tiistaina aamupäivästä, kun lähdettiin miehen kanssa tekemään ekaa intervallia ikuisuuteen. Ilme ei ollut ihan yhtä onnellinen kyseisen treenin jälkeen, ei yhtään julkaisukelpoista materiaalia. Miehen intervallikello oli pettänyt ja 90sekunnin palautukset oli vaihtuneet 30sec palautuksiksi. :D Meikäläiselle se oli ihan pikkuisen liikaa, ja siitä jatkuikin koko loppupäivän tuskainen tappoyskä ja töissä löysi sitten kuumekin kotikoloonsa. Tänään olisi taas pitänyt raahautua töihin ja vielä pyörällä, mutta ehkä tämä äänesävykin puhui sen puolesta, ettei näin influenssakauden keskellä kannata lähteä koko Lahtea tartuttamaan. Ella-muru on mummelilla hoidossa, ja minä kaappasin miehen tietokoneen leffaa varten. Mies on koululla hieromassa, ja minä en todellakaan ole lastenhoitokunnossa. En ole oikein yhtään missään kunnossa. Makaan sängyssä peiton alla, leffa pyörii vieressä ja läppäri sylissä yritän pitää edes jotenkuten blogit hengissä. Vanhat DVD-levyt kätköistä, ja leffamaratoniin valikoitui ainakin Jadesoturi ja Transformers. Nyt pyörii ensimmäinen, saa nähdä sorrunko huomenna tilaamaan Netflixin, kun kovin monta katsomisen arvoista leffaa ei siitä laatikosta löytynyt. :D Ajattelin huomenna nimittäin keskittyä vielä paremmin peittoon, sänkyyn ja leffamaratoniin. Kerrankin vaan olla. En muista koska viimeksi olisin saanut vain olla.

Eniveis, nyt otan vaan hyvän asennon näiden tyynyjeni kanssa, ja varmaan nukhadan tähän ennen kuin mies ja tyttö kotiutuu. Ei haittaa! Pus, pitäkää hauskaa munkin puolesta! <3

1 kommentti:

  1. Koko päivä vierähtäny mullaki siinä ku jaoin eilen lajittelemani 4500 mainoslehteä...-.- Jalat kiittää ja kuittaa....!Nyt illasta kattelin kans Frendien tuottariii sen aikaa kunnes pääsin omimaan tietokoneen takas itelleni XD

    VastaaPoista