perjantaina, tammikuuta 02, 2015

MIKSI VEDEN JUONTI KANNATTAA?

Hieman parempaa huomenta ruudun tältä puolelta! Mitä nyt tämä tappajayskä on levinnyt sellaiseksi että olen kaksi iltaa yksinyt keuhkojani pihalle verenmaku suussa, joten en ehkä kehtaa mennä töihin näiden viiden minuutin yskäkohtausteni kanssa. No enivei, ihanaa saada pari lepopäivää, jos vaikka ihan oikeasti ehtisi paranemaan jossain välissä. 

Mä olen ehkä maailman hitain aamutoimija, ja tämä oma firma on vaan hidastanut minua. Tarvitsen vähintään 1,5h jos meinaan saada hiukset ja naaman kuosiin, jos kummallakaan ei ole väliä selviän tunnissa. Jos tähän komboon lisätään Ella, lisätään aikaa vähintään puoli tuntia. Jokatapauksessa sellainen mukava valmistautumisaika on 1,5-2h, jolloin ehdin tehdä hieman töitä, juoda kahvit rauhassa, lakata kynnet ja laittaa perusjutut valmiiksi. Vaatetuksen kanssa minulla ei ole ollut ongelmaa, koska kaapista löytyy nyt ihan mukava kokoelma mekkoja ja hameita, joista päälle joutaa se joka on puhtaana. Tietysti vähän tilanteen mukaan: ihan lyhyintä ei töihin ja vähän siistimpikin mieluiten. Tuo ensimmäinen hennesin villamekko on nukkaantunut jo aika reippaasti ja näyttää aivan järkyttävältä spottivalojen loisteessa. Perhanan hennes-laatu, tekisi mieli ostaa toinen, koska se on vain täydellinen, mutta kun laatu on tuo, niin ihan turhaan. 

Tänään sain muutaman vapaatunnin yksin kotona, ihan kuten olen jo pidempään toivonutkin. Niin ihanaa olla kotona yksin, ilman että on yhtään mitään suunniteltuna. Mitä mä sitten oikein teen? Kuuntelen musiikkia, laulan liian kovaa, tanssin ympäri kämppää ja samalla siivoilen, litkin vettä ja säädän mitä sattuu. Ihan parasta. 
Mä muuten otin itselleni tavoitteeksi litkiä 3 litraa vettä päivässä, en muista mainitsinko siitä. Aloitin tämän jo jonkin aikaa sitten, mutta kaikkina päivinä ei todellakaan ole päässyt ihan niin pitkälle, mutta olen kahteenkin tyytyväinen. Ja siis tätähän saa ihan kaksin käsin juoda, että pääsee siihen kolmeen litraan päivässä! Eilen oli kotipäivä, joten ehdin kunnolla keskittymään siihen kuinka paljon tulee oikeasti juotua, ja kokoajan oli fiilis, että juon tätä liian nopeasti ja kohta huuhdon jokaisen solun kehostani, mutta ei, kellon vilkaisu taas kertoi että olin ihan hyvässä aikataulussa. Nytkin on ensimmäinen litra tältä päivältä uponnut, ja kello on puolen päivän. Tuntuu että vesipullo on kädessä jatkuvasti. 

Inspis tähän on jaettava teidänkin kanssa, tämä artikkeli nimittäin saattaa herätellä teissä samoja fiiliksiä kun meikäläisessä. :D Okei, tossakin kuvassa on ihan selkeää kuvanmuokkausta jo pelkän taustavärin perusteella, mutta noi silmäpussit ja niiden katoaminen oli mun taikasana. Kirkkaampi väri kasvoihin kiitos ja sitä rataa. 

Vedenjuonnin kanssakin kannattaa olla tarkkana, ja varsinkin tätä tahtia veteen kannattaa ehdottomasti laittaa jotain mineraalipitoista suolaa. Jos haluat että se vesi maistuu paskalta, niin laita siihen esim. pan-suolaa tai muuta vastaavaa natriummössöä (ts. älä), mutta jos haluat siitä jopa hyvää, niin heitä sekaan esim. hippu ruususuolaa! On muuten hyvää, ja vesi maistuu jotenkin pehmeämmältä. Suosittelen todellakin, ei huuhtoudu ihan jokaikinen mineraali kehosta juomisen yhteydessä ja neste imeytyy paremmin hyötykäyttöön elimistössä. Ja vaikka toisin voisi luulla, suola myös poistaa ylimääräistä nestettä kehosta siellä mihin se ei kuulu, ja näinollen vähentää turvotusta. Myös tätä odotellessa. Ennen ja jälkeen -kuvia luvassa! 

No mutta, tällaista ajatuksen virtaa tällä kertaa, myöhemmin luvassa vähän kynsilakkapäivitystä, koska muutama uusi rakkaus on löytänyt tiensä meille kotiin! <3 Mahtavaa perjantaita kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Mä yritin kerran ja pääsin 1,5 litraan ja loppupäiväksi vessaan.... Ei vaan onnistu. Kanarialla asuessakin kun menin rannalle, mulla oli vesipullo mukana, koska koirille tuli jano... :p

    VastaaPoista
  2. Mä innostuin juomaan vettä myös tuon artikkelin luettuani. Aika paljonhan tuota kuvaa on muokattu, mutta se herätti ajatuksia. Ja eihän siitä veden juomisesta haittaa ainakaan ole!:) Mä oon huomannut muutoksen kasvoissa. Silmänaluset ovat edelleen mustat, mutta ihon väri on tasaisempi ja iho kimmoisampi. Täytyy kokeilla tuota ruususuolaa, turvotus saisi hävitä jaloista:D

    http://wellulife.blogspot.fi/

    VastaaPoista