sunnuntaina, tammikuuta 11, 2015

LOVE ME DO JA APULANTA!

Huhheijaa etten paremmin sanoisi! Olihan eilen sellainen päivä että oksat pois! Päivälle oli suunnitelmissa paljon, mutta vielä enemmän ehti tapahtua, ja jotkut ovat varmaankin jo vilkuilleet tuolta mun yrityksen blogin puolelta missä mennään. Nimittäin mun hääblogi Paulan Prinsessaunelmia on valittu Vuoden blogi 2015 -ehdokkaaksi!! 


Oh, en ollut uskoa silmiäni, kun aamulla heräsin ja menin äänestämään erästä bloggaajamorsianta kyseisessä äänestyksessä. Ensimmäinen ajatus oli jotain kutakuinkin "jumalauta mäkin olen täällä!"  Varmaan puoli tuntia meni ennen kuin tajusin mitä tässä ihan oikeasti tapahtuu ja kävin koneelta kurkkaamassa todellisuuden. Ja siellä, firman facebookin viesteissä oli kuin olikin viesti tuon Love Me Do -tapahtuman järjestäjiltä, jossa kerrottiin minun päässeen ehdolle. Seuraavan puoli tuntia kiljahtelinkin onnesta, en osannut yhtään odottaa moista kunniaa! Joten hei, käykää nyt ihmeessä äänestämässä mut sitten ainakin finaaliin! ;) 

Tämän pikku pommin jälkeen lähdettiin ystävän kanssa katsomaan Apulantaa Espoon Barona Areenalle. Kuvanlaatu on mitä on, koska ystävämme iPhone6 säesti meitä koko illan. Mulla oli -vaikka itse sanonkin - ihan hemmetin kiva meikki, ja ekaa kertaa oikein ärsytti pistää lasit naamalle! Olisin hetkenä minä hyvänsä voinut vaihtaa piilareihin, ja taidankin alkaa sellaisia pikkuhiljaa metsästämään ja asiaa tutkimaan. Niistä kun en tiedä yhtään mitään. Olimme ystävän kanssa aivan lavan vieressä toisessa rivissä, ja oli kyllä niin mahtavat näkymät! Vielä sattumalta olimme Tonin puolella lavaa, joten meillä oli todellakin ihan ensiluokkaiset paikat. Hypittiin ja jorattiin ihan huolella ystävän kanssa, ja päivällä tehty pikatreeni ihan todellakin tuntui jaloissa jo tuolloin, saati sitten tänään! Olen kävellyt kuin puupökelöiden päällä koko päivän, eikä oikein hetkeksikään voi istua tai jalat muuttuu ihan superkankeiksi! No, huomenna vasta sitten sattuukin, se on se toinen päivä jalkapäivän jälkeen kaikkein pahin. :D 


Ilta oli aivan kertakaikkisen mieletön!! Voin sanoa, ettei muuten haitannut yhtään nuo meidän naaman eteen parkkeeranneet paidattomat likaiset miehet soittamassa rumpuja... Koko kahden ja puolen tunnin setti oli kyllä niin mahtavaa tykitystä, ja kyllähän se piti Ilonan kohdalla itkukin tirauttaa. 


Ja no, koska mahtava ilta ei vain voi loppua puoli kaksitoista, päädyttiin vielä Lahteen takaisin ajeltuamme viettämään iltaa paikalliseen kuppilaan, minä tietty kuskina juottamassa kaverille vuosisadan krapulaa. ;) Kyseisen kuppilan dj-tarjonta on viimeisen parin vuoden aikana mennyt niin luokattomaksi, että taitaa tarvia etsiä uusi kantapaikka. Sen kerran kun harvoin käy ulkona haluaisin kuunella jotain muuta kuin ysärihittejä koko illan... Enkä liioittele yhtään, niitä tuli koko ilta. Mahtava päätös illalle, jos ymmärrätte sarkasmin. No, kuitenkin tuo päivä oli yksi parhaimpia pitkään aikaan, ja tuo aamuneljään asti venynyt baarikeikka on sekoittanut unirytmin niin tehokkaasti, että tähän aikaan tätä kirjoittelen. Mies saattoi hieman vihjaista, että aikaisemminkin saa käydä nukkumaan ja, varsinkin herätä ennen puoltapäivää. Ehkä huomenna.. Eikös vapaapäivinä saa ottaa vähän rennommin? Niitä kun tuntuu olevan harvassa näinä päivinä.. On molempien blogien tasokin laskenut niin paljon, että ihan hävettää tulla valituksi tuohon äänestykseen. :D Ehkä sen voittaa sitten joku hieman paremmin tasoa ylläpitänyt. :) 

Eniveis, jos sitä vaikka nukkumaan niin saattaisi huomenna ihan oikeasti vielä päästä ylöskin. Ellakin heräsi ilmeisesti taas vatsakipuihin, joten en taida kuitenkaan päästä ihan heti nukkumaan. Mutta hei, mahtavaa viikonlopun jatkoa (tai sen jämiä) kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti