tiistaina, tammikuuta 27, 2015

ELÄMÄ HYMYILEE, VIHDOIN

Heippa kaikki pitkästä aikaa! Onpa ollut taas tuhoton kiire, pahoitteluni. Mulla olis vähän esiteltävääkin, kun saan siitä postausta aikaiseksi ja kuvat koneelle. Nyt en malta, joten ajattelin höpötellä ihan jonninjoutavia ja päivitellä kuulumisia. 

Mä olen saanut vähän jo elämästä kiinni. Tai oikeastaan aika paljon, mutten uskalla viel juhlia, ettei sitten tarvi taas pettyä. Saati alkaa stressaamaan taas kaikesta mitä pitäisi. Mutta enhän mä pety, kun en odotakaan mitään ihmeitä. Enkä ole varsinkaan aloittanut yhtään mitään. Olen kuitenkin saanut pikkuhiljaa kiinni liikunnasta, ja varsinkin siitä liikunnan ilosta, mikä joskus tulikaan. Se on palannut, ja on palannut myös halu kehittyä ja nähdä niitä tuloksia, mitkä liikunta saa aikaan! Muistelen lenkillä aina niitä fiiliksiä, jotka tulivat puolimaratonille harjoitellessa. Miten joka lenkki nosti kuntoa, ja miten joka lenkillä pääsin samassa ajassa pikkuisen pidemmälle, kuin viimeksi. Ah, mä niin ikävöin sitä fiilistä, ja sitä fiilistä aion tavoitella jatkossankin! 


Lauantaina olin kaverilla viettämässä hänen synttäreitä, ja tuo allaoleva näky tuijotti minua koko illan. Ja tiedättekö mitä? Mä vastustin! Se on jännä miten oman puolison sanat ei paina vaakakupissa yhtään niin paljon, kun taas jonkun muun tarkeän ihmisen sanat painaa ihan erilailla. Olin viime torstaina käymässä ihanan äitipuoleni luona, ja hän mainitsi juttelumme lomassa, että karkinsyönnistä ja sokerista kannattaisi luopua. Ja mitä minä tein? Olen siitä asti ollut syömättä karkkia, nyt siis viidettä päivää! Tuo alla oleva herkkukuppi meinasi pariin kertaa viedä minut mennessään, mutten ottanut edes ensimmäistä. Ette voi ymmärtää miten ylpeä olin itsestäni! Vaikka kuulostankin vähän pullalta. Tänään taidan hakea kuitenkin raakasuklaata, koska kaikkea muuta löytyy kyllä kotoa yllinkyllin, ettei vaan niihin tarvi sortua. Tai siis tyytyä. En voi sortua mihinkään kun en ole mitään aloittanutkaan. 


Ipponessa on tämmöinen kiva juttu (alla), joka mittaa kaikkea mitä satut tekemään puhelin mukanasi. Aika pelottavaakin, että nykyään on ihan ok, että koko ajan on paikannin mukana, mutta ei mennä siihen. Vaan iloitaan tästä nousseesta piikistä, joka sattui ilmenemään tuon eilisen lenkin aikana. Nuo keskiarvoluvut taas eivät ole lainkaan niin hemaisevia, mutta kyllä tästä noustaan niidenkin kanssa! Tänään ajattelin nimittäin tehdä about historiaa ja hakea Ellan päiväkodista kävellen. Matkaahan on huimat 2km, joten luulen selviytyväni. 

Olemme hakeneet Ellalle uutta päiväkotipaikkaa vähän lähempää, jotta myös hän jaksaisi kävellä tuon matkan itse aamulla ja iltapäivällä. Tuo 2km on varsinkin aamulla vähän liikaa, ja vähän liian hidasta. Meillä on pari toivetta tästä todella läheltä, ja olisin äärettömän onnellinen jo jompikumpi niistä natsaisi.. Tuo kauempikin kelpaa, mutta sinne keskitetään iltahoitoa tarvitsevat lapset, niin tuskin sinne joudumme. Sormet ristissä.. Senkin puolesta, ettei tarvisi aina viedä Ellaa autolla päiväkotiin! Koska voin kertoa, ettei todellakaan kiinnosta noina pakkasaamuina väsyneenä taapertaa kahta kilometriä kiukuttelevan 3-vuotiaan kanssa. Joo, se piristää ja plaaplaa. Ehkä sitten joskus. 

 Älkää antako tuon "tänään" hämätä, lukemat ovat eiliseltä.

Tämä hyvä fiilis saattaa johtua myös siitä, että vihdoin ja viimein mun katasrofaalinen kalenterini on hellittänyt, ja vain viikonlopuilla näkyy olevan äksöniä vielä seuraavan kuukauden. Ja toivottavasi aina, toki on ihan kiva viettää välillä niitä vapaaviikonloppujakin. Kookengässä on kuitenkin nyt hiljaisempaa ja minua ei tarvita, ja sehän sopii minulle! Ei sillä, minulle kirjoitettiin sinne juuri toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joten meikäläinen on sitten kenkäkauppias päivään X asti, jee! Ah, se paikka on kyllä paratiisi. En voisi kuvitella parempaa paikkaa viettää tätä kylmää talvea, kuin iiiihanien kevätkenkien keskellä! Ah, kenkäfriikki ilmoittautuu.

Eniveis, jospa palaisin myöhemmin vähän ihonhoidon kanssa linjoille, katsotaan koska. Kivaa tiistaita kaikille! <3

1 kommentti:

  1. No sulle on tapahtunut kaikkea kivaa! Kuulostat ja näytät ihanan iloiselta! Mahtavaa loppuviikkoa sinnekin suuntaan!

    VastaaPoista