torstaina, tammikuuta 29, 2015

COCOVI RAAKASUKLAAN VALMISTUSPAKKAUS

Uh, makeanhimoissani suuntasin eilen  Ellan kanssa hakemaan kaupasta CoCoVin raakasuklaan valmistuspakkauksen. Olen kerran aiemminkin tämän tehnyt, ja pariin otteeseen kokeillut myös Leaderin versiota. Molempi parempi, ei oikeastaan juuri eroa maussa, saati hinnassa. En ole ennen oikeastaan ymmärtänyt sitä, miten joku voi tulla tyytyväiseksi parista palasta suklaata. Edes raakasuklaan kanssa. Eilen illalla tämän valmistuttua maistoin ehkä kolmasosan yhdestä palasta ja mies söi loput, ja voi härreje miten ölköä! Tosi hyvä ensivaikutelma, voin kertoa että tänäaamuna ei ollut ollenkaan samanlaisia fiiliksiä ja kokonainen konvehti upposi helposti ennen aamuteetä. ;) Kannattaa siis antaa massan kunnolla kovettua ennen maistelua! 

Eniveis, pakkauksen mukana tulee oikeastaan kaikki tarvittava. Tarvitset ainoastaan isomman astian ja sinne kuumaa vettä (hanan lämpöisin riittää), sekä toisen kulhon jossa saat ainekset sekaisin. Ja no, lusikan. 

1. Sulata neitsytkookosöljy vesihauteessa nestemäiseksi. 
2. Sekoita kookosöljy ja agavesiirappi kulhossa, ja lisää perään loput ainekset. 

Kuiva-aineet ovat kaikki samassa pussissa, joten tässä keississä on kolme liikkuvaa osaa + goji-marjat ja kupit. Ja oikeastihan sillä ei ole mitään väliä missä järjestyksessä ne ainekset sinne isket, minäkin heitin ensin osan kookosöljystä ja kuivat aineet, ja sitä mukaa kun loppu öljy suli, sitä perään. Ai mitenniin malttamaton? 


Pikku-apuri oli tottakai mukana innokkaana puuhaamassa, en siis ollut ainoa malttamaton. Suklaamössö ei todellakaan jää noin tahmeaksi, tämä on work-in-progress -kuva. Lopun öljyn jälkeen massa jää hieman löysäksi, kohtuu helposti lusikoitavaksi. Aika vakaa käsi saa olla, jos sotkematta haluaa tän setin suorittaa. Kupit tulevat aika täyteen, osa tietty vähän vähemmän ja toiset vähän enemmän täyteen. 

   
Ja no hei, onhan tää ihan tajuttoman hyvää. Ei ollekaan niin kitkerää, kuin tummasta suklaasta voisi olettaa. Lisäksi raakasuklaassa on 10% sen painosta antioksidantteja, mikä on ihan järjetön määrä, sekä kaiken maailman muita superhyödyllisiä ominaisuuksia! Näitä voi siis huoletta vedellä aamupalaksi. ;) Paketin mukana tulee myös cocovin vihkonen, jossa on avattu tarkemmin raakasuklaan ominaisuuksia ja terveysvaikutuksia, ja tietty netti on pullollaan! Suosittelen tutustumaan!

Yhteenveton voin sanoa, että suosittelen todellakin kokeilemaan, jos mieli on tehnyt, muttet ole raaskinut. Naurettavan helppoa ja järjettömän hyvää! Karkiton putki jatkuu.... :) 

2 kommenttia:

  1. Mutta tuossahan on kookosöljyä? Ei siis kokonaan mitään terveysruokaa, että ehkä ei aamupalaksi kannata isompaa satsia syödä :D

    VastaaPoista