tiistaina, joulukuuta 02, 2014

TÄYDELLISET PIKKUJOULUKYNNET BY H&M

Koska Saaralta herahti lyömätön vinkki edullisiin pikkujoulukynsiin, suuntasin minäkin tieni H&M:lle mitä pikimmiten. Yhdet pikkujoulut ja yhdet sen tapaiset ovat rantautuneet kalenteriin, joten nyt jos koskaan pitäisi huolehtia myös kynnet kuosiin. Tämä paletti maksoi hennesillä 8€, joten oli ehdottomasti sijoituksen arvoinen!

Omat nysäkynteni pääsivät testaamaan lakkaa jo ensimmäisenä kotiutumisiltanaan. Yöstä selvisi kaikki sävyt, suihkusta vain nude ja glitterit. Tähän postaukseen olen kuvannut vain lempparisävyni yhdessä, kullan ja punaisen. Minä olen ehdottomasti tämän yhdistelmän suuri fani, ja  varsinkin kultaiset korut ovat täyttäneet varastojani jo jonkin aikaa.

Mistä mä tykkään erityisesti?

- Harvinaisen hyvä kokoelma kauden sävyistä!
- Superkevyt koostumus - helppo pyyhkiä pois yli hujahtaneet kohdat! 
- Nudessa ja punaisessa jo ensimmäisellä kerroksella hyvä peittävyys
- Kuivuu nopeasti.


Olen jo tarpeeksi valittanut ohuista kynsistäni, mutta niistä johtuen tällainen pohja-glitteri -lakkaus sopii minulle täydellisesti. Tuollainen glitterilakka saa kynsilakan pysymään lähes poikkeuksetta jopa vuorokauden lohkeilematta minunkin haperäkynsissäni. Niissä on myös se hyvä puoli, että kun heität pari kerrosta glitterilakkaa kynsiin, koko kynsilakkakerros lähtee yhtenä levynä kynneltä, ja sehän sopii tällaiselle kynsilakan repijälle. Tässä lakkauksessa on todellakin vain yksi kerros punaista lakkaa pohjalla, ja se peittää näin hyvin, ja näkyy parin glitterikerroksenkin alta näin kirkkaana!Tykkään näistä glitterisävyistä erityisesti sen vuoksi, että ne ovat näyttäviä jo ensimmäisellä kerroksella. Vain paletin sininen sävy vaatii useamman kerroksen ollakseen tarpeeksi peittävä, mutta muuten sävyt toimivat todella hyvin jo ensimmäisell kerroksella. Mutta koska minä olen glitterifani, levitin näille kynsille kaksi kerrosta kultaglitteriä, ja ai että miten kimmeltää! ;) Nämä ihanuudet lähtevät ehdottomasti rytmittämään pikkujoulumekkoani, ja ihanaa uutta iltalaukkuani! Huomenna vähän vinkkiä lopusta pikkujoululookista, jos et ole vielä instan puolella ehtinyt kurkkimaan! :) Mitäs te tykkäätte näistä kynsistä? Onko omat pikkujoulukynnet jo kuosissa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti