tiistaina, joulukuuta 02, 2014

SUNNUNTAIKAAKAOT & KAIKKEA AIHEESEEN SOPIMATONTA

Olin viime sunnuntaina mm. yhteistyökumppanini luona lounaalla, mutta myös siskon takkiostoksilla. Yksi takki löytyi, mutta se joutui sitten kuitenkin palautukseen. Itselleni en katsellut yhtään mitään, joten suuntasin eilen paremmin shoppailukierrokselle, mutta siitä lisää huomenna. Oli kuitenkin yllättävän kiireinen sunnuntai, ja ehdinkin kotiin vasta illalla juuri ennen lapsen nukkumaanmenoa. Niin näitä hommia vaan kertyy. Tänään pidän kuitenkin kone päivän ja keskityn blogeihin, kuvien käsittelyyn ja sähköpostin purkamiseen. On niin paljon asiaa tännekin päin, mitä ei kertakaikkiaan ole vain ehtinyt toteuttamaan! 

Mä olen kyllä tykännyt tästä iPhone6:sta ja varsinkin tästä kuvien laadusta. En oikein ole osannut sanoa juuta enkä jaata vanhan 4s:n ja tämän uuden puhelimen välillä, kun sitä niin usein kysytään. Nämä kuvat ei ole otettu puhelimella, vaan ihan järkkärillä, mutta täytyy joskus ottaa jotain vertailukuvia, mutta esim. tämän postauksen kuva on otettu ihan vaan ipponella, ja luonnollisesti nähnyt pari instafiltteriäkin. Koska myös mies päivitti puhelimensa kutoseen, kun iPhone 5 lakkasi vain toimimasta(!!), niin hän pisti tilaukseen molemmille uudet kuoret puhelimiin. Niitä kun aika huonosti vielä suomessa, mutta jenkkilästä löytyi vaikka mitä ihania! Black friday -tarjoukset niin hyödyksi, ja alle parilläkympillä molemmille uudet kuoret puhelimiin. Ah, enpä malta että pääsen nekin laittamaan puhelimeen ja esittelemään teille!


Hommaa olisi tälle päivälle vaikka millä mitalla, mutta voin jo vannoa, etten pysty tänään kaikkea tekemään. Energiaa on ollut jotenkin yllättävän paljon, ja iltalääkityksen kellottaminen on auttanut nukkumista ja väsymystä todella paljon. Nukahdan aiemmin, aamu- ja päiväpöhnä on kadonnut ja olen jopa alkanut heräilemään aamuyöstä. Mitään maniaa en kuitenkaan vielä epäile, vaan uskon että lääkitys on vaan toiminut hyvin. En ole vielä ihan voittamaton. ;) Ja kaikenkaikkiaan se yleisolotila on vielä aika matalalla, ja tämä energia johtuu lähinnä tosi kivoista hommista mitä on tiedossa, vaikka niistäkin kerroin psykalla kuulemma aika monotoniseen sävyyn. Melkein toivoisin sitä maniaa, jotta pystyisin edes aloittamaan tätä tekemättömien hommien läjää. 

Hei, sainpa raahattua itseni salillekin piiitkästä aikaa eilen aamusta! Mieli ei kyllä ollut yhtään mukana, ja suoraan sanottuna oli aika puuduttava keissi. Tein kuitenkin suurimman osan ohjelmastani, joten olen ihan tyytyväinen. Täytyy kyllä vielä toistaimeen raahautua tuonne salille tällä viikolla, sen verran saisi tämä synttäriähkyjen turvotus hävitä ennen pikkujouluja. 


Onko muuten mitään hyviä keinoja turvotuksen pikapoistoon? Olen itse auliisti jakanut aina hyviä neuvoja, kuten juo paljon vettä, lisää suolaa, vältä hiilareita, mutten ole koskaan itse niitä käytännössä toteuttanut. Myös nämä jättimäiset ongelmat tämän syömisen kanssa hankaloittavat hommaa huomattavasti. Varsinkin tuo iltasyöminen on minulle iso ongelma, ja oikeastaan koko illan odotan vain, että Ella ja mies menee nukkumaan, jotta pääsen syömään itseni niin ähkyyn kun ehdin. Minulla ei tällä hetkellä ole pienintäkään uskoa siihen, että pystyisin edes perjantaihin saakka olla ilman sokeria ja viljoja. Vaikka ilman viljoja on kyllä mennyt aika hyvin, eilenkin picnicissä valitsin edes gluteenittoman vaihtoehdon, ja itseasiassa tässä jo useampi päivä on tullut elettyä gluteenittomana. Sokerittomasta ei sitten kyllä tietoakaan.... 

Gluteenittomana voisin koittaa jaksaa perjantaihin saakka, ja ainakin yrittää noudattaa kahta ensimmäistä neuvoani: juoda paljon vettä ja lisätä siihen ruususuolaa. Voisin myös yrittää syödä edes jotenkuten aikataulun kanssa, ettei koko ajan tulisi puputettua karkkia. Sitäkin on tähän aamuun jo uponnut, hiton synttärikarkit ympäri kämppää ja naposteluhimot... Taidankin pitää vesilasin lähellä  ja täynnä koko päivän. 

Kämpästä tulikin mieleeni, että meidän makuuhuone kokee kohta makeoverin!!! Olen vihannut ja vihannut ja vihannut makuuhuoneemme järkyttävää vaaleansinistä tapettia, ja nyt vihdoin ja viimein blogiyhteistyön kautta pääsen sen repimään irti ja laittamaan tilalle aivan järkyttävän upean pronssisen kaunottaren! Tapetin sain vapaasti valita Decta Oy:n valikoimista Lahden seudun yrittäjänaisten tilaan lämmittämään kolkkoa liikehuoneistoa, ja myöhemmin tajusin, että se sopisi täydellisesti uusiokäyttöön meidän makkariin.  Siitäkin kuitenkin lisää myöhemmin! <3 

Palaan vähän myöhemmin pikkujoulukynsien merkeissä, ihanan talvista tiistaipäivää kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti