keskiviikkona, joulukuuta 31, 2014

SUMUSILMÄINEN ILTAMEIKKI

Heipähei! Pitkästä aikaa vähän kuulumisia taas tällekin saralle! Olen viettänyt joululomia ihan huolella, mulla on ollut Kookengästäkin pitkiä vapaita ja ihan vaan muutamia työpäiviä siellä täällä. Todella ihanaa ja rentouttavaa, ja nuo joulun vapaat oli vielä jotenkin erityisen rentuottavia. Olen nukkunut enemmän kuin laki sallii, ja vähän päälle, ja vihdoin ja viimein tuntuu siltä, että on levännyt olo.

Olen pitänyt vähän firman puolesta lomaa, ja jättänyt markkinoinnin ihan totaalisesti. Blogi viettää joululomaa ja olen hoitanut vain ajankohtaiset ja pakolliset jutut ja sähköpostit. Yrittäjän loma. :D Pääosin olen kuitenkin availlut konetta vain silloin kun se kiinnostaa, enkä ottanut yhtään mitään stressiä mistään. To do -lista kasvaa, mutta kasvakoon. Tammikuun lopulla hiljenee Kookengän vuorot aika reippaasti, joten silloin pääsen keskittymään firmaankin taas enemmän. Olen ihan ansaitulla lomalla.

Mutta tänään vietetään uudenvuoden aattoa, ja ai että miten nopeasti tämä vuosi onkaan mennyt! Vuosi sitten tähän aikaan jännittelin uuden yritykseni perustamista ja kaikkea siihen liittyvää, ja tietysti sen kanssa tulevaa. Koko tämä vuosi on mennyt siivillä, ja niin paljon uutta ja mahtavaa on tapahtunut! Olen tavannut aivan uskomattoman paljon uusia mahtavia ihmisiä, ja yrityksen perustamisen lisäksi palannut Kookenkään töihin ja päässyt Lahden seudun yrittäjänaisten hallitukseen. Ah, en malta odottaa mitä ensi vuosi tuo tullessaan!


No jos pari sanaa vaikka tästä meikistäkin. Joku kaunis (ja valoisa) iltapäivä kuvaan teille vielä meikkipalettini, jota käytän näiden luomusteni väsäämiseen! Tässä kuitenkin mun uusimmat rakkauteni siveltimien saralla, nimittäin Mariela Sarkiman siveltimet kotiutuivat Robbarin alelaarista alta sadasosasekunnin harkinta-ajan, puoleen hintaan! Pari pimeää pikselimössökuvaa, olkaa hyvä.


Kotiin selviytyi tosiaan häivytyssivellin, sekä tuore viistopäinen sivellin. Tuo viistopäinen osoittautui jotenkin turhan pehmeäksi tarkoitukseeni, eli vanhalla kovemmalla mennään. Jos joku tietää paremmin, mitä tuollaisella pehmeällä tehdään, niin saa vinkata! Tuo häivytyssivellin on kuitenkin osoittautunut korvaamattomaksi! En tiedä miten ole aiemmin pärjännyt ilman tätä... Tuntuu että en ole saanut mitään aikaiseksi ennen tätä häivytyssivellintä, ja kaikista rajoista tulee jotenkin paljon pehmeämpiä! Lisäksi tietysti tuo sivellin on itsessäänkin aivan uskomattoman pehmeä ollakseen keinokarvaa! Hinnakaskin tosin normaalihintaisena, mutta joka pennin arvoinen. Ja kilpailee ehdottomasti parhaimpien siveltimieni sarjassa!

Meikkiin on taas kerran käytetty kultaa ja rukseaa, ja niiden avulla luotu utuinen smoky eyes. Mä tykkään ehdottomasti enemmän tällaisesta ruskealla luodusta smoky eyesista, kuin mustasta. Omilla kasvoillani siis. Tykkään lämpimistä sävyistä, koska ne tuntuvat sopivan paremmin kalpean ihoni seuraksi. Seurana on perusmusta Oriflamen kajaalitussi ja ripsarit, helppoa ku mikä.

Minä teen pääosin luomivärit niin, että jotain tummaa luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan, ja siitä sopivasti hävytellen. Liikkuvalle luomelle jotain vaaleampaa tai samaa vaaleaa, kun silmän sisänurkkaan. Tumma ja vaalea sävy häivytetään nätisti yhteen, ja tumma väri ulkoreunoistaan liukumaan kauniisti kadoksiin. päälle rajaukset, alaluomelle ripsien tyveen puolestavälistä ulkonurkkaan, ja yläluomelle koko matkalle. Ripsari alaripsissä jatkaa kivasti rajausta ja häivyttää sen luonnollisen näköiseksi. Värit voit valita ihan vapaasti ja käyttää samaa taktiikkaa käytännössä millä sävyillä tahansa.

Aivan ihanat muuten nuo painautumat, jotka on jääneet nenäpieliin silmälaseista. Huhheijaa, ilmankaan en halua olla, mutta en halua että sitten mummona siinä on ylimääräiset rypyt ja lasit tippuu mukavasti kuoppiinsa.


Mä olen muuten viimeaikoina kunnostautunut myös meikkivoiteen kanssa, mutta huomasin, että ihana Iglotin täydellinen meikkivoiteeni on loppumassa! Mitä ihmettä hankin tilalle, en varmasti halua koukuttua mihinkään, mitä ei saa Lahdesta. Tai mihinkään, joka syö puolet kuukaustuloistani. Joten kokemuksia kaivataan! Mikä on luotto-meikkivoiteesi?

Nyt kuitenkin hyvää loppuvuotta, ja ihan mahtavaa uuttavuotta kaikille!! Palataan ensi vuoden puolella! ;) 

1 kommentti: