perjantaina, joulukuuta 12, 2014

LAHDEN SEUDUN YRITTÄJÄNAISISTA

Ah, ihanaa kiirettä on pitänyt! <3 Minut valittiin pari viikkoa sitten Lahden Seudun Yrittäjänaisten hallitukseen, ja nyt ensimmäisessä kokouksessa tiedottajaksi. Heti ensitöikseni pistin yrittäjänaisten sähköpostin siivoten, ja nuo facesivut pystyyn, käykäähän tykkäämässä!! Olen ollut äärimmäisen kiitollinen ja onnellinen näistä yrittäjänaisista, ja kaikesta mitä he ovat minulle antaneet! Ajatella, että alle vuodessa yritykseni aloittamisesta olen heidän hallituksessaan. Olen niin onnellinen! 

Lahden seudun yrittäjänaisilla on muuten 3h+k asunto vuokrattavana aivan Lahden keskustasta, Kirkkokadulla! Asunto on täysin remontoitu, ja mä kävin laittamassa sinne vähän valoa kattoon eilen.  Mä oon aika monitoiminainen. ;) Neliöitä asunnossa on 94, ja vuokra 940€. Itse rakastuin tuossa asunnossa valtavaan makuuhuoneeseen johtaviin parioviin, jotka näkyvät tuossakin kuvassa osittain oikealla. Ah!!<3 


Hih, mä painelen kuitenkin nyt Kookenkään viettämään tätä päivää, ja huomenna suunnataa ystäväporukalla Joensuuhun!! Jeee!!! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti