maanantaina, joulukuuta 01, 2014

KUULUMISIA JA 3-V SYNTTÄRIT

Se on kuulkaas morjesta! Olihan "hiljainen" marraskuu! Tässä justiin suunnittelin, että huomisen päivän omistan vain bloggaamiseen, kuvien käsittelyyn, kaikkien tapahtumien kertaamiseen molemmissa blogeissa ja tietysti ahkeraan päivitysten tekemiseen. On tullut jopa kannettua kameraa mukana, ja voin sanoa, että kuvia on paljon. No, ainakin niin paljon, kun ei-muotibloggaajalla voi kuvia olla. Viikonlopun aikan on tullut räpsittyä parisataa kuvaa, plus kaikki mitä on puhelimessa.

Minulla oli tänään agenda pikkujoulumekon metsästys. Kyllä, ihan reippaasti vain lusmusin koko päivän ympäri kaupunkia. Sovitin varmaan yli kymmentä mekkoa, enkä kyllä ole kovin tyytyväinen. Sovitin jo ensimmäisenä mekkoa, johon ehkä vähän rakastuin, ja niiden kaikkien muiden jälkeen kävin sitten kuitenkin hakemassa sen ensimmäisen kaunokaisen. Lupaan valjastaa ystäväni kuvaamaan sen perjantaina paremmin, koska samalla olisi myös jo vähän instan puolella vilahtanutta uutta esiteltävää! 


Viikonloppuna kerkesin tekemään ihan muutaman jutun, mutta aloitetaan pikkusankarista! Meillä tosiaan juhlittiin pienen vipeltäjän 3-v synttäreitä hyvin vieraspitoisissa pippaloissa, ja ehdin perjantaina kakkua leipoessa huitaista jopa ohjeet ja kuvat kasaan. Maailman helpoimman viljattoman mutakakun ohjetta siis tiedossa! Myös ystäväni leipoi aivan ihanan porkkanakakun juhliin, ja sen jämät taitaa tänään löytää parempiin suihin tuolta kaapista...


Koska lasten synttäreillä pitää olla vähän jo muutakin kuin sokeria, niin hommasin ihan vaan viinirypäleitä, pikkutomaatteja ja näitä piltin hedelmäsoseita. Lapsivieraita ilmestyi paikalle vain kaksi, mutta niistäkin Ella oli enemmän kuin onnellinen. Tarjoiluastioina käytin somistevuokraamon herkkubuffan astioita, ja kokosin niistä mieleiseni setin tarjoilujen mukaan. Koristeluissa käytettiin kotoa löytyneitä värillisiä papereita, joita olen joskus tuhat vuotta sitten ostanut varastoon. Niistä tehtiin mm. lippuviiriä ja paperikettinkiä, jota ripustettiin olohuoneen kattoon somistukseksi. 


Semmoista tähän joulukuun ensimmäiseen päivään, toivotaan, että minäkin ehdin hieman nauttimaan tästä joulunajasta. Sain vihdoin ottaa käyttöön myös uuden, ensi vuoden kalenterin, jee!! <3 Mutta hei, nyt katsomaan The Joulukalenteria perheen kanssa, oikein ihanaa ja talvista joulukuuta kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Onnittelut jälkikäteen synttäritytölle! Hieno herkkubuffet teillä on ollut!

    VastaaPoista
  2. Kivannäköiset juhlat! Onnittelut 3-vuotiaalle :)

    VastaaPoista