keskiviikkona, joulukuuta 10, 2014

KOKEMUKSIA: TANGLE TEEZER

No enpä eilen tai silloin toissapäivänäkään ihan liikaa saanut aikaiseksi Tangle teezerin suhteen, joten tänään tästä asiaa! Ihan kiva, kun on jo muutaman päivän käyttökokemuskin. Mulla on pari sanaa tähän näin alkuun: Me ollaan rakastuneita. Karisman Clipsissä oli vaihtoehtoina tämä ihana oranssi-keltainen, lila-pinkki ja ihana vesimelonia muistuttava vihreä-punainen. Saara näistä kertoikin joskus, mutta enpä arvannut, että tuolla oli vain näitä. Olisin ehkä taipunut yksiväriseen, mutta tällä mennään. Ella ainakin oli onnellinen keltaisesta, ja siksi sen valitsinkin. 

Näkemyksiä 3-vuotiaalta: uusi harja ei satu, paitsi märässä tukassa "uusi harja sattui". Mulla on maailman söpöin lapsi. Vanhalla pyöröharjalla Ella juoksi karkuun jo sen nähdessään ja huusi ja kiemurteli käytännössä koko sen ajan, kun hiuksia harjattiin. Nyt ei tarvi kuin huutaa, että Ella tuu harjaamaan hiukset, niin tyttö juoksee itse hakemaan harjan ja harjaa itse ne hiukset. Äiti tietysti viimeistelee, ja laittaa sitten hiukset kiinni. Mutta ai että äitikin tykkää! 


Mun hiukset on tälle harjalle pikkuisen liian paksut, mutta se ei yllättäen haittaa ollenkaan... Harja teki hiuksista ihanan kiiltävät ja sileät, vaikka nurinkurin pesu on edelleen käytössä! Ehdottomasti vähemmän katkenneita hiuksia myös havaittavissa! Tänään harjasin vaihteeksi ihan tavan harjalla hiukset, ja hyi yök miten se nipisteli ja katkoi hiuksia. 

Mun makuun tangle teezer on myös oli myös todella passelin kokoinen käteen! Jotkut ovat puhuneet, että harja olisi liian iso kädessä, mutta eipä näyttänyt olevan mikään ongelma myöskään tuolle 3-vuotiaalle. On myös ihana tuntea, miten harjan piikit ovat pehmeät ja taipuisat, eivätkä raavi tai paina päänahkaa samalla lailla kuin tavan harja. Tytärkin tykkää! Molemmat tykkää, me suositellaan lämpimästi kaikille! <3 


ps. Mä muuten todellakin ymmärrän, miten joku voi juoda monta kuppia kahvia aamulla. Minäkin kun saan oikein hyvät kahvit tehtyä, niin tuota voisi todellakin juoda litratolkulla. Niin hyvää!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti