perjantaina, joulukuuta 05, 2014

KIPEETÄ HÖPÖTTELYÄ

Huomenta kaikille! Täällä mä kipeänä makaan taas kotisohvalla, vaikka iltapäivällä pitäisi käydä purkamassa yrittäjänaisten popup ja illalla olisi pikkujoulut. Ellan kävin viemässä päiväkotiin ja samalla hain viereisestä kaupasta neljä sitruunaa, jotka meinasin tänään vetää naariin sellaisenaan. C-vitamiini on kaapista loppu, ja tämä taitaa muutenkin olla aika tehokas flunssan nujertaja. Sain eilen katsastukseni(!!) yhteydessä ohjeeksi kolme sitruunaa puristettuna pohjanmaan kautta. 

Ja hei asiasta toiseen, läpi meni. Veljeni korjasi automme tiistai-iltana, ja koska keskiviikko oli minulla aivan katasrofaalinen, kävin eilen kuumeessa katsastamassa automme. Melkein meni jo huumorin puolelle (miestä ei naurattanut ollenkaan), kun tosiaan autossamme oli jotain vikaa ainakin moottorissa ja maadotuksissa (joka sai jarruvalot sekä sumuvalot vilkkumaan vasemman vilkun kanssa). Luulin, että joudun tosiaan heittämään koko veronpalautukseni auton korjaamiseen ja katsastuskuntoon, mutta (automekaanikko-)veljeni ansiosta selvisin rempasta parilla sadalla (eli sillä kampaajan budjetilla). Lähetin kuvan läpimenneestä katsastuksesta, ja hänen vastauksensa kuvasi hyvin ytimekkäästi myös omia fiiliksiäni: Täh.Mekko: H&M
Kaulakoru: Lindex
Korvikset: Glitter

Tälläista asua mulla on ollut viimepäivinä päälllä, eilen vedin suosiolla vaan hätänutturan päähän ja ihana (jo kolmatta päivää päällä ollut) H&M:n villamekko päälle. Pyörähdin Seppälän tarjousten perässä pikaisesti myös Karismassa hakemassa sukkahousuja, ja mukaan tarttui aivan iiihana tummansininen neule, jonka vedin tänään päälle, sekä tuo kaulakoru Lindexin -70% alesta! Ah, olen kyllä nyt ilmeisesti shoppaillut itseni kipeäksi. :D Karisman Seppälässä oli ainakin eilen kaikki neuleet 15€, käykää kurkkimassa olisiko vielä tänäänkin! 

Ostin jonkin aikaa sitten myös sen Joicon hopeashampoon, mutten raaskinut panostaa myös hoitoaineeseen. Ja ei tarvinut, sillä jo ensimmäisessä pesussa tukasta nousi kirkkaasti vaaleat raidat esiin ja koko letti sai kylmemmän sävymaailman! Mä voin kyllä ihan todellakin suositella tuota tuotetta, vaikka purkki maksaakin noin 20€. Joka pennin arvoinen!! 

Nyt suuntaan kuitenkin päikkäreille hävittämään tätä päänsärkyä, että jaksan vetää loppupäivän hymyssä suin. Ihan mahtavaa viikonloppua kaikille!!

pssst LAHTI! Jouluviikolla olisi mielenkiintoista tapahtumaa, johon lippuja arvonnassa ja lisäinfoa täällä

1 kommentti:

  1. Välillä katsastuksessa tulee mieleen, et heittääks ne nopalla, meneekö läpi vai ei. Jos vie sellaisen "kiikunkaakun"-auton, se menee heittäen läpi ja sit ku on uudempi auto, jossa ei pitäis olla mitään sanomista, niin eikö ne jo keksi jonkun pultin, joka on väärän värinen tms. Ja mahtavaa sekin, et sul on tuollainen veli, joka osaa!

    Paranemisia ja ihanaa iltaa!

    VastaaPoista