tiistaina, joulukuuta 02, 2014

JOULUKALENTERI FROM HELL

Antakaa mä avaudun. Oonko mä ainoa joka vihaa blogien joulukalentereita? Mä en voi olla ainoa. Okei, mä en nyt varsinaisesti niitä vihaa, mut ehkä enemmän sitä ideaa. Että on ihan pakko postata joka päivä jotain. Ja sitä, että niinä jokaisena päivänä pitäisi olla jonkin sortin yhteistyötarjousta, alekoodia tai mitä vielä. Paras joulukalenterin luukku, mikä tänään on tullut vastaan oli jotain linkkaa blogisi -tyyppistä sontaa. "Valitsen viisi blogia, joita mainostan viikon ajan". Anteeksi mitä? Oonko mä ihan oikeasti ainoa joka on järjissään? 

Joka vuosi sama virsi. Okei, pitäähän nyt jonkinlainen joulukalenteri olla, mutta hei, blogissa? Lapsi on ikionnellinen, kun saa sen pienen paketin sieltä omasta joulukalenterista, vaikka siellä olisi kivi. Ilmeisesti bloggaajat on luulleet, että sama toimii myös lukijoille. Olen vahvasti sitä mieltä, että joulukalenterin kuuluu lapsille, ja aikuset voi nauttia sitten The Joulukalenterista. 

Mä en todellakaan väitä, ettenkö mä olisi jouluihminen. Mä olen ihan todellakin jouluihminen. En tosin näköjään niin jouluihminen, että olisin saanut kaivettua joulukoristeet kellarista. Mutta niin jouluihminen kuitenkin, että saan joka vuosi ruinattua pikkuisen aiemmin ennen aattoa kuusen kotiin. Miehen mukaan kun se kuuluu tuoda aattona, ja koristella myös. Mä en vaan voi vastustaa sitä tuoksua niin kauaa!

Mutta hei, jos The Joulukalenteri ei ole tuttu, niin tutustukaa nyt ihmeessä:


Ja tämä on sun viimeinen mahdollisuus, koska en todellakaan aio postata jokaista jaksoa erikseen. Etsi loput youtubesta, siellä ne on. 

1 kommentti:

  1. Hih! Just ku mä sain mun blogiin kalenterin... Mut mulla on ihan niin tylsä kuin joka päivä joku sana kanarianespanjaksi ja sen käännös mantereenespanjaksi ja suomeksi. Plus kuva. Mut on sellaset vääntämällä väännetyt kalenteripostaukset tyhmiä.

    Niin ja The joulukalenteri ja Pentti Näsä oli niiiiiiiin paras!

    VastaaPoista