keskiviikkona, joulukuuta 17, 2014

I'M IN LOVE - PUHELIMEN MUODONMUUTOS

Ah, miten pitkä bloggailutauko onkaan tullut!! On ollut aivan jumalaton kiire ja väsymys, ettei tälle blogille ole vain ollut aikaa. Sorre. Oli kuitenkin pakko tulla esittelemään mun uusin rakkaus, joka saapui eilen postin mukana. Koska puhelin tuli päivitettyä ippone kutoseen, oli edessä ehdottomasti myös jonkinlaisten kuorien osto. Ja koska Applen omat noin 70€ hintaiset kuoret ei houkuta ja piraatteja ei vielä ole näkyvissä, tilasi mies meille molemmille iiihanat kuoret (tai no mun kuoret ainakin on ihanat) puhelimiin.


Kyseessä on oikeastaan suojakalvo, joita on tullut käytettyä ennenkin, mutta tämä kyseinen vei sydämeni viimeistään kiinnitettyäni sen puhelimeeni. Minut on myyty. Minä olen lähes neuroottinen näiden suojakalvojen kanssa, enkä voi millään ymmärtää miten jotkut saavat sen suojakalvon siihen puhelimen pintaa niin päin helvettiä? Eikä kiinnostus vain yksinkertaisesti riitä sen vertaa, että viitsisi puhdistaa pinnan ennen laittoa ja olla sen verran varovainen, ettei näytössä komeile vähintään kolmeasataa ilmakuplaa? Ei voi olla niin vaikeaa.Tämä projekti oli normaalien suojakalvojen sijaan aivan naurettavan helppoa. Ohjeet (niitä lukematta) ovat yhtä yksinkertaiset: 1. Puhdista pinta johon kalvo kiinnitetään ja 2. Poista kalvo suojapaperista ja 3. Kohdista ja kiinnitä kalvo puhelimeen. Kalvossa oli todella vahva tarrapinta, eikä kalvoon jäänyt yhtäkään ilmakulpaa. Tietysti kuvio hieman häivyttää, mutta minä neuroottisuuteni kanssa olen tasan tarkistanut ilmakulpat. Tuon etupuolen kalvot olivat tosiaan vain ylä- ja alaosiin, ja toisaalta aika turhat. Ne hankaloittavat vain normaalin näyttöä suojaavan kalvon käyttöä. Kaikkein hankalinta tässä on se, että laukussani ei ole tarpeeksi suurta puhelintaskua, joten joudun pitämään puhelintani avainten kanssa samassa taskussa. Ei koskaan hyvä juttu, varsinkaan ilman suojakalvoa.Kuoret on tilattu decalgirl -verkkokaupasta. Nyt sitä selaillessani huomasin, että valikoimiin on tullut myös kovat kuoret -damn! Omani kovina kuorina tässä. Olen tuohon kuosiin aivan totaalisen rakastunut, ja varmaan täytyy tuo kova kuori laittaa tilaukseen jossain vaiheessa. Ah, niin ihania kuoseja kauppa täynnä!


En malta olla tuijottamatta näitä kuoria, mitäs te tykkäätte?

Palaan vielä tällä viikolla blogin puolelle buzzador-kampajan merkeissä, piiiitkästä aikaa! :) Saatan sitä ennen kuitenkin palata myös kuulumisten merkeissä. 

1 kommentti: