maanantaina, marraskuuta 17, 2014

PERSIKKAKYNNET

Kynnet sai eilen illalla vähän uutta väriä pintaan, pitkästä aikaa. Olen vedellyt neutraalilla kynsilakalla jo muutaman viikon, koska kynteni ovat olleet aivan säälittävät nysät.. Nyt kun ne ovat saaneet aivan yhtä säälittävän vähän pituutta, uskalsin niitä jo hieman lakatakin. Eilen illalla napsin myös kuvat, joten ovat aika pimeitä.. Ja punaisia! Sävy on lähimpänä tässä ensimmäisessä kuvassa, mutta siinäkin ehkä aavistuksen liian tumma. En uskaltanut jättää lakkausta tämän aamun varaan, ja ihan hyvä etten jättänyt. Ah, herättäkää mut sitten kun mulla pysyy yön yli lakat kynsissä!! 


Tarvikkeet oli aika perinteiset: Pari viilaa Glamorista (saatu), oma metalliviila kynnenalusten puhdistamiseen  (hah!), sekä tämä Kone Helsingin Wet Look sävy WL05. Todennäköisesti ei todellakaan mistään enää saatavilla. Päällyslakkana oli Kicksin kirkas Top Coat. 


Näistä tuli niin jäätävä kesäfiilis, että tekisi mieli heti poistaa nämä kynsistä. Sama fiilis oli jo eilen illalla, ei todellakaan ole mikään kesäfiilis. En oikeastaan edes kaipaa kesää. Kesä on minulle kamalinta aikaa henkisesti, kun pitäisi näyttää siltä sun tältä, mieluiten aivan saatanan hoikalta. Aaaah mä olen niin kyllätynyt näihin hemmetin kauneusihanteisiin! Saisinko mä vaan olla läski ja onnellinen? Mutta kun en mä oikeasti halua olla läski ja jaadajaadajaa. Mitä jos vain opettelisin rakastamaan itseäni tällaisena, ennen kuin alan muokkaamaan itsestäni yhtään mitään muuta?


Eniveis, väliaika-avautuminen taas. :D Mutta onpas kiva kun on taas vähän väriä kynsissä, voi rauhassa pukeutua kokomustaan. Tosin mä en ikinä pukeudu kokomustaa, aina on siniset farkut jalassa. Olen jo pitkään haaveillut keinonahkapilleistä, mutta eihän mun kroppa taivu sellaisiin. Hyi hitto että naurattaa ajatuskin. Pitäisi taas kerran olla laiha. Mutta ai että nääkin kynnet näyttäisi ihan mielettömiltä sellaisten housujen kanssa! Heh, kyllähän housujen ja kynsien pitää mätsätä! 


Nyt kuitenkin viikko käyntiin, viikonloppuna olisi taas messut edessä ja sitä ennen olisi vaikka mitä tehtävää! Jostain syystä ei huvita ollenkaan. Enkä tiedä pitäisikökään vielä näin maanantaina, kun sitten loppuviikosta saa painaa täyttä päivää. Konserttiapuna perjantaina, siinä jossain lomassa pitäisi käydä messuosasto väsäämässä, ja lauantaina sitten päivä messuilla. Aika jännää!

Kivaa viikonalkua tosiaan kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti