torstaina, marraskuuta 06, 2014

MIKÄS TÄTÄ TUKKAA VAIVAA?

Räpsäsin eilen muutaman kuvan kylppärin valossa tästä "muuttuneesta" hiusväristäni, jolle en siis ole tehnyt yhtään mitään. Jostain kumman syystä olen tähän noin puoli vuotta sitten värjättyyn lettiini tyytyväisempi kuin pitkään aikaan, ja mietin jopa kampaaja-ajan vaihtamista pelkäksi leikkaukseksi. Mutta ehkä tämä kuitenkin vähän valoa kaipaa. Tai siis minä kaipaan. 


En oikein tiedä miten tämä tähän jamaan on päätynyt, ainoa vähänkään hiuksen sävyä muuttava käyttämäni aine on ollut hopeashampoo. Eikä sen pitäisi todellakaan muuttaa hiuksen väriä näin. Ja nyt kun katselen vanhoja kuvia löytääkseni jotain vertailukohtaa, hiukseni näyttävät mielestäni ihan saman värisiltä? Kenen silmät harottaa? 

Jos ei mitään muuta, niin jumankauta, että mun tukka on kasvanut! Leikkasin hiukset silloin, kun aloin tätä blogia kirjoittaa, ja tuo viimeinen kuva on silloin otettu. Eli noin pari kuukautta sitten. En nyt mitään senttejä ala laskemaan, mutta kyllä tämä mun silmään on ainakin parantunut huomattavasti! No, tuo vastapesty joka suuntaan harottava tukanpätkä nyt ei paljon huonommalta voisikaan näyttää.


Aika vaalea tämä on toisaalta, ja siitä muistaakseni jotkut on sanoneetkin, että näyttävät vaaleammilta. Ehkä joku aurinko (ai niin mikä aurinko?) on vaalentanut? 

Tykkäättekö mun teiniposesta alla? Eikös tämä ole se ihmisen paras kuvakulma tai jotain? :D Huomatkaa muuten ihon kunto, minulla ei nimittäin ole näissä kuvissa lainkaan meikkiä! Ripsaria nyt kuitenkin laitoin todella aavistuksen, mutta muuten en meikannut lainkaan. Kulmat värjäsin, muuten en niihinkään koskenut. Ihon kunto on ihan todellakin siis parantunut, liekö vähän jytkymmät puhdistusaineet vaikuttaneet asiaan. Pari hassua näppyä ilmestyy sillointällöin, mutta ei mitään pään kokoisia hirviöitä enää. Tästä rohkaistuneena ajattelin suunnata myös tänään samalla lookilla sekä yrittäjänaisten lounaalle, että Kookenkään! 


Jos on jokin asia, mihin olen tyytyväinen tässä nykyisessä kuontalossa, niin tyväkasvu ei näy kyllä yhtään mihinkään! Eli kiitos vain entinen kampaajani, Glamorin ex-kampaaja Erja, jonka löytää nykyään Porvoosta. Voin lämpimästi suositella, vaikken enempää hänen nykyisestä toimitilastaan tiedä. Googlettelun arvoinen. Hiukseni on värjätty viimeksi siis joskus toukokuussa, joten tyvikasvua todellakin pitäisi löytyä! 

Nyt mä suuntaan lounaalle, ja loppupäivä kuluukin sitten taas hässäköidessä. Huomenna messutohinoihin, joten voi olla, että viikonlopun pidän blogihiljaisuutta. Kannattaa kurkkia siis instagramia! :) Eli mukavaa torstaita ja viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti