torstaina, marraskuuta 27, 2014

LISTOJA, KALENTERI JA RAKKAUS

Mä rakastan listoja. Kädet oikein syyhyää, kun keksii uuden syyn tehdä jostain asiasta lista! Saatan tehdä monena päivänä peräkkäin listoja maksamattomista laskuista, tuloista, ja ylijäävän rahan käyttötarkoituksista. Koska se lista todellakin muuttuu joka päivä. :D 

Lisäksi mä rakastan mun kalenteria. Olen vuosikaudet käyttänyt ihan oikeaa kalenteria, vähintään A5 koossa, ja nyt yrittäjyyden myötä sain (teko)syyn ostaa ihan oikean, A4 kalenterin, kierteillä. Mä ra-kas-tan sitä, kun saan kirjoittaa kalenteriin käytännössä ihan mitä vaan. Kirjoitan paljon muistiinpanoja myös post-it lapuille, koska niiden ajankohta voi vielä muuttua tai tarkentua. Ja ai että sitä riemua, kun saan nykäistä sen post-it lapun pois ja kirjoittaa tapahtuman omalle paikalleen! Miksi mä tällaista alan tänne höpisemään? No, koska nyt olen tehnyt tämän päivän listaa Ellan synttäreitä varten siivottavista asioista kotonamme. Sanopa muuta, mutta tämä on ehkä tyydyttävin lista maailmassa. Ellan synttäreitä koskien olen tehnyt listat ilman muuta kutsuttavista vieraista, tarjottavista, ostettavista, leivottavista ja herkkubuffetin astioista. Ja tottakai myös TO DO -listat näille kolmelle päivälle, to, pe ja la, kun olisi enemmän tekemistä, kuin aikaa. Voisi myös esimerkiksi käyttää tätä hyvinkin rajallista aikaani siihen itse siivoamiseen listojen tekemisen sijaan, mutta mitä suotta. Tässä pöydänääressä kun voi tehdä niin monta asiaa samaan aikaan! 

Minä olen aikamoinen multitäskääjä. Tykkään käyttää tätä termiä, koska se on positiivinen, vaikka joku voisi käyttää esim. sanaa säheltäjä. Teen yleensä montaa asiaa samaa aikaan. Tämä blogin kirjoittaminen on poikkeuksetta äärimmäisen hidasta, koska samalla pitää tehdä noin kolmekymmentä asiaa siellä tuolla ja täällä. Tälläkin hetkellä. Tulee useiden kymmenien minuuttien taukoja tähän kirjoittamiseen, kun samalla pitää tehdä kaikkea muuta. Kun sitten alan siivoamaan, päädyn yleensä vain levittämään suurimman osan tavaroista keskelle lattiaa, saamatta yhtään mitään omalle paikalleen. 

Nyt aion kuitenkin ottaa härkää sarvista, ja tiputtaa todo-listalta tämän postauksen kirjoittamisen. Toivottakaa onnea! 

2 kommenttia:

 1. Voi, itsekin rakastan listojen tekemistä yli kaiken! Mies ei sitä ymmärrä alkuunkaan, mutta se vain on niin nautinnollista kun saa ruksia asioita tehdyiksi :D
  Mulla kalenterin käyttö ei vielä ole saavuttanut noita mittasuhteita, mutta hyvää vauhtia sitä kohti kylläkin menossa...mutta muistikirjat ovatkin sitten suurin paheeni, niitä ostan aina lisää ja käytän vaikka mihin.

  Ja sata asiaa työn alla on kyllä itselleni paras tapa työskennellä. Luultavasti kuolisin tylsyyteen jos pitäisi tehdä samaa työtä kahdeksasta neljään. Nyt on mukavaa kun päivän aikana saattaa olla viisikin erilaista projektia työn alla :)

  Oli jo pakko kommentoida, kun niin samoja asioita pyörii omassa elämässänikin :D

  VastaaPoista
 2. Tää kuulostaa niin tutulta... Listat rules! Ja multitäskääjät! :)

  VastaaPoista