perjantaina, marraskuuta 14, 2014

KUULUMISIA PART #100?

Heipähei. Uusi iPhone tässä moi. En oikein tiedä millä ajatusharhalla tämän kävin lounaan jälkeen hakemassa, on tämä kyllä naurettavan helppoa. Kävelet sisään liikkeeseen, henkkarit, puhelin käteen ja nimi alle. Tadaa! Ilmankos näitä löytyy tonneittain toristakin uutena, avaamattomina. Kutonen vain tippui taskuun. Tai siis laukkuun, tää on ihan hervottoman kokoinen! Ja sitä juuri halusinkin, nyt näkee taas ilman laseja. :D 


Tosiaan tässä leffan äärellä kirjoittelen, katsoin tämän jo päivällä, mutta ihan pakko ottaa uusinta kun on yksin kotona. Tai no, Ella toki nukkuu. Kyseessä Twilight saagan viimeinen osa, ja tuo lopun liioiteltu loppufight on ihan pakko kerrata. En ala enempää analysoimaan. 

Postaustahti on aivan jäätävän kiireen takia vähän hiipunut, mutta palailee ennalleen pikkuhiljaa. Hyvin ainakin inspistä ehtii kerääntymään tässä taukoilun aikana. Tai "tauko" on tässä tapauksessa helvetisti töitä. :D Mikä on ihan kivaa! Olo on parempi kuin pitkään aikaan, ja työjuttujen tekeminen tuntuu tosi hyvältä! Tämä messuilu on aivan ihanaa, uusia iloisia ihmisiä, joilla on pieni häiden odottava onnellisuus takaraivossa. Ja näytteilleasettajat ovat olleet samaa kastia, iloista, innostunutta porukkaa aivan mahtavalla yhteishengellä! Olen ihan liekeissä ensimmäisestä messukokemuksestani! Ja seuraavat ovat edessä jo ensi viikonloppuna! Aa saanko olla innoissani, pääsen vihdoin esittelemään yritykseni kotikaupungissani!! :) Olen kyllä niin pilvissä tuon päivän! 

Nyt kuitenkin sydäntä riistävän loppukohtauksen kimppuun, palataan!

Ps. Täytyy muuten huomauttaa, että mun tägeissä työ ja elämä on harvinaisen usein samassa postauksessa. :D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On!! Se on piparminttua:D näytti just niin epäterveelliseltä, että oli pakko maistaa!:D

      Poista