keskiviikkona, marraskuuta 19, 2014

K#101

Tänään on ehdottomasti ollut taas bloggauspäivä. Join pitkästä aikaa aamukahvit (olen viimepäivät tankannut sattuneesta syystä pelkkää leipää ja mysliä), ja nyt tuntuu, ettei oikein tiedä väsyttääkö, vai onko vain ihan hitokseen liikaa energiaa. Nyt tuntuu, että vähän molempia sekaisin, koska yritin kuitata tämän jäätävän väsymyksen puolen litran kahvisatsilla ja vitamiinipommilla. Mutta oli muuten viimeinen kerta, kun juon tuota myrkkyä ilman herajauhoa, hyi hemmetti. 

Tietenkään en ole tätä bloggausintoani tälle puolelle ladannut, mutta Prinsessaunelmien puolella riittää luettavaa ja katseltavaa koko loppuviikoksi... Tänne tulin lähinnä vaan sanomaan moi, koska loppuviikko meneekin aikamoisissa häslingeissä messujen merkeissä. Lupaan palata ensiviikolla (en lupaa päivää...) parempien kuvien kera, ja ehdottomasti vähintään en-todellakaan-millään-hää-tai-työaiheisella-postauksella liikenteessä! Oikeasti tämä bloggaaminen tälle puolelle on jäänyt lähinnä näiden takia:


Ja sehän on hyvä juttu, koska se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että sen sijaan että istuisin koneella kaikki illat, olen askarrellut näitä jo monta hyvää settiä! Ellan synttärit on kohta, joten pitää aloittaa valmistelut ajoissa! Näihin on jaanyt ehdottomasti koukkuun, koska pitää kokeilla kaikki erilaisia yhdistelmiä ja miltä ne näyttää valmiina settinä! Ja mä en todellakaan ole mikään askartelija-tyyppi, väitän. Silti tuonne ilmestyi vaan tuollainen askartelu-tägi.

Nyt kuitenkin tukan laittoon ja yrittäjänaisten kanssa lounastamaan, moi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti