keskiviikkona, marraskuuta 05, 2014

HIUSTENPESUVINKKI KOKEILUSSA

Kuka on törmännyt netissä tähän vinkkiin, jossa kehotetaan pesemään hiukset väärässä järjestyksessä? No, pakkohan sitä oli kokeilla, vaikka olenkin aika hysteerinen hoitoaineen kanssa. Hoitoaineenhan pitäisi sulkea hiussuomut pesun jälkeen, mutta sehän juuri onkin kaikkien tuuheuttavien tuotteiden idea, että ne jättävät ne hiussuomut auki, jolloin hiukset näyttävät tuuheamilta. Joten täytyy heti alkuun sanoa, että tottakai tämä kikka toimii, mutta tällä oli myös yllättävä, toinen, positiivinen vaikutus. 

Mä huomasin heti ekan pesun jälkeen, että hiusten pesuväli kasvoi parilla päivällä helposti! Normaalisti mun pesuväli on jotain paria päivää, ja jo seuraava päivä alkaa olemaan aika epätoivoinen.. Olen nyt jo ehkä kuukauden verran pessyt hiukset väärässä järjestyksessä, ja nyt kun kokeilin taas vanhaa ja perinteistä, en voisi paljon ärsyyntyneempi olla. Pesin hiukset eilen, ja pää muistuttaa lähinnä liimalettiä tänään. En usko, että minkäänlainen muotoilutuote voi tätä päätä pelastaa.

Okei, hiukset on myös todella pehmeät, kiiltävät (rasvaiset?), ja liukkaat. Eli kai ne rasvaiset? :D Tätä päätä saa tupeerata kilosti, että kehtaa lähteä ihmisten ilmoille. Ja ei, hiuspuuteri ei toimi. Olen tykännyt ehdottomati tästä käänteisestä pesutyylistä, ja aion jatkaa sillä tiellä! Eli hei, lyhyesti  ja ytimekkäästi:

Plussat
+ Hiukset on tuuheammat
+ Pesuväli pitenee huomattavasti
+ Hiukset näyttävät puhtaalta pidempään (ulkonäkö ennen kaikkea!) 
+ Hiukset saavat parempaa rakennetta niiden muotoiluun.

Miinukset
- Onko mun hiussuomut nyt auki ja kohta mun koko tukka lähtee päästä?

En mä keksi mitään järkevää miinusta tähän, koska minulla ei juuri mitään huonoa sanottavaa tästä tekniikasta ole. Voin siis lämpimästi suositella, mikäli hiukset kaipaavat tuuheutusta ja rakennetta! Ennen ja jälkeen kuvia ei nyt ole tarjota, mutta kannattaa toki kokeilla, tulkaa sitten kertomaan miten kävi. Ennen ja jälkeen kuvat löytyy ainakin täältä! Minulla ei valitettavasti ole tarjota kuin halloweenin peilipose.Olen viimeaikoina saanut myös tonneittain kysymyksiä siitä, olenko värjännyt hiukseni. En todellakaan ole, mutta olen kyllä itsekin huomannut, miten paljon ne ovat muuttuneet. Jotenkin paremmaksi. Siis paremman väriseksi! Hiukset ovat aika hunajaisen väriset, ja ihan vaaleimmat raidat ovat hävinneet aika tehokkaasti. Ja mä jopa tykkään näistä, en ole edes haaveillut nyt mistään tämän vaaleammasta, ehkä ihan aavistuksen verran, mutta mitkään platinablondit ei todellakaan ole olleet enää haaveissa. Saa nähdä mitä keksitään kampaajan kanssa sitten joulukuussa. Ehkä tämä tummempi pehko sopiikin tähän talven kaamokseen, jotain valoraitaa eksyy kyllä varmasti tähänkin tukkaan. :)

Tänään onkin tiedossa sitten iltakoulutusta, joten naamarissa on jälleen kulmaväri. Koska en ajatellut meikata tänäänkään. Kulmat kuitenkin ryhditäävät kivasti ilmettä, ja jos päädyn laittamaan ripsaria, laitan myös vähän peitevoidetta silmien alle, korjailen kulmia ja lopulta minulla on täysi maski naamassa. Joten ei, en aio meikata tänään. Suosittelen kokeilemaan. Tälle liimaletille ajattelin kuitenkin tehdä jotain.

Kivaa keskiviikkoa kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Itse olen pessyt juuri tuolla käänteisellä tyylillä pian puolisen vuotta, enkä kyllä vanhaan palaisi! Alkuun oli vaikea muistaa laittaa ensin se hoitoaine, tuntui vain niiiiin väärältä. Mutta nyt, nythän se on ihan loogista jo näin, väärinpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, usein on ollut jo shampoot kädessä, kun tajuaa että EIIIII! :D

   Poista
 2. Joutuu kyllä ihan testaamaan tuota nurinkurin pesua! Oon kuullut siitä monesti, mutta taitavasti ohittanut sen ajatuksella "hölynpölyä" :P ..By the way, upea meikki tossa kuvassa!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosiaan oudolle... Pitäis toisaalta ostaa se hoitoaine, että pääsis kokeilemaan... Mä kuulun näihin phiksiin, jotka ostaa 2 in 1.shampoita. :P
  Kyllä mäkin luulin sun värjänneen snadisti hiuksia, tosi nätit ne on!
  Mä olen puolestaan huomannut, että pidemmällä tukalla pesuväli pitenee, en tiedä jakautuuko lika ja rasva sitten suuremmalle alueelle ja "liimautuminen" kestää siksi kauemmin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä teoria! :D En oo itte huomannut/huomioinut hiuksen pituuden kanssa sen rasvoittumisen nopeutta. :D Ja eiiiiiii, joskus olen käyttänyt jotain 2 in 1, mutta eiiiii.... Hyvä huudella kun nyt tekee periaatteessa ihan samaa, kun ei ole se hoitoaine sulkemassa niitä hiussuomuja.

   Poista
 4. Mä oon myös lukenut tuosta ja pari kertaa kokeillutkin, mutta meinaa tosiaan unohtua se hoitoaine ensin :D Sen verran kuitenkin jämähtänyt se "oikea" pesutapa pääkoppaan. Mutta hyvä tietää että se ilmeisesti toimii, jos vaikka saisin nyt enemmän motivaatiota tuohon kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin vielä parin kuukauden jälkeen yhä pitää muistuttaa, että mites päin tää tukan pesu nyt hoidettiinkaan. :D

   Poista
 5. Joo kuulostaa jotenkin hassulta mutta kai sitä pitää kokeillaa, jos se ei kerran vahingoita hiuksia sitten? :D Mulla kun on tämmönen rotanhäntä letti nii extratuuheus ei olis pahitteeksi... Ja tosiaan tosi kaunis meikki sulla tuossa kuvassa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ainakaan ole huomannut mitään erikoista, paitsi tää, miten kaikki huomauttelee että onko tukkaa värjätty? :D Hiusten pesu myös nopeutuu aika huomattavasti, kun ei jääkään odottelemaan samalla lailla sitä hoitoaineen vaikutusta. Mä aluksi laitoin vielä latvoihin pesun jälkeen hoitoaineen, ettei harota joka suuntaan, muuta sekin huoli on ollut aika turha. Kannattaa kokeilla, tuu kertomaan tai kerro blogissa mitä tykkäsit! :)

   Poista