maanantaina, marraskuuta 17, 2014

HIUSSUUNNITELMIA

Peruin just mun kampaaja ajan, ja nyt ottaa päähän. Melkein kirjaimellisesti. Haen oikeasti ihan just jonkun väripaketin ja pistän tän pääni uuteen uskoon, mä olen nyt pikkuhiljaa niin täynnä tätä! Ja joo, ihan muutama päivä sitten kehuin tän letin maasta taivaisiin, mutta ei että mua nyt ärsyttää, kun en pääsekään kampaajalle! Tämä kaikki sen takia, että meidän auto on tällä hetkellä just niin irtisanomispisteessä, ettei mitään rajaa. Moottorin varoitusvalo palaa, veli sanoi että joutuu tilaamaan jonkun osan, jonka laitto on todella vittumaista = maksaa sikana. Pari valoa pitäisi vaihtaa, sumuvalon virroissa on jotain häikkää, kun senkin valo palaa jostain syystä kojelaudalla. Pissapoikakin on vittu loppu. Että ei varmaa meikäläisen veronpalautuksetkaan riitä, vaan on kajottava vielä rahastoihinkin, joten ihan hirveästi tee mieli heittää 200 euroa kampaajalle just nyt. UGH, olen puhunut. 

Kuva täältäKuva täältä
Sen kunniaksi aloin ehdottomasti googlettelemaan mahdollisia hiustyylejä, jotka olisi helppo väsätä kotikonstein! Se mitä mun pääni kaipaisi, olisi ehdottomasti raidat! Ja niitä olin menossa laittamaankin, mutta ihan en ehkä uskalla luvata itselleni vastaavaa lopputulosta, kuin kampaajalta olisin saanut. Aion kuitenkin yrittää, ja ajattelin kotiuttaa jonkinlaisen vaalennuspaketin kotikylppäriin. 

Nythän on sikamuodikasta kasvattaa oma väri takaisin. Mutta kuten olen varmaan sanonutkin, mä en voisi enempää vihata mun omaa väriä, ja se saa pysyä kaukana vielä tästäkin letistä. En kuitenkaan halua, että kahden viikon päästä mulla on joku jäätävä tyvikasvu, joten tarkoitus ei todellakaan ole värjätä koko päätä. Toisaalta kahdella värillä värjääminen olisi todella houkuttavaa, ja tällaiseen väriin olisin enemmän kuin tyytyväinen: 

Kuva täältä

Tällainen hunaja-unelma olisi aivan täydellinen tähän tukkaan!!! Koska minulla ei tuollaiset ylhäällä näkyvät kylmät sävyt vain missään nimessä pysy paria viikkoa kauempaa, ja minulle on ehdottoman tärkeää, että väri näyttää hyvältä myös puolen vuoden päästä. Se, jos mikä, on merkki hyvästä kampaajasta! Mä haluan eloa tähän tukkaan!! Ajattelinkin nyt tähän hätään vetää ihan muutamat valoraidat tähän päähän, jottai selviän itseni kanssa taas jonkun tovin. Hyvät postaukset olen bongannut täältä, ja tulokset tästä värjäyksestä täältä! Ei muuta kun oikeaa sävyä metsästämään, koska mä luulen, että munkin päästä löytyy viimeisetään viikonloppuna pari valoraitaa! :)

EDIT: Ja katsokaas mitä täältä blogimaailmasta tuleekaan vastaan, kun viitsii vähän selailla! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti