lauantaina, lokakuuta 25, 2014

VÄHÄN JOULUFIILIKSIÄ


Mulla on jäänyt paljon häälehtiä lukematta, kun niitä tulee aina ostettua, mutta ei sitten ehdi lukemaan. Nyt minulla on kuitenkin töidenkin ohessa hyvä tilaisuus paneutua myös tuohon häälehtien maailmaan, ainoa huono puoli siinä on se, että kun minä keskityn johonkin, niin minä sitten keskityn siihen. Ja se on vähän huonoa tällaisissa asiakaspalvelutehtävissä, kun ei kuule eikä nää mitään muuta, kun lukee jotain. 

Kivasti olen kuitenkin töitäkin saanut tehtyä, tänään rakensin töiden ohella nettikauppaan somistevuokraamon alen, joka on voimassa pop upin ajan. Häämessujen ajaksi tarvii sitten keksiä jotain kivaa myös. Tämä on kuitenkin ihanaa, kun saa hoidettua näitä hommia samalla, kun on töissä, eikä tarvi sitten työpäivän jälkeen tekemään lisää töitä. Sain eilen painosta uudet flyerit firmalle, kiitos Futuurille ja M&P Painolle nopeasta yhteistyöstä! Tykkään flyerista ihan hirveästi, ja jälki on selkeää ja kaunista. Ainoa minkä huomasin tuolla mummoille niitä jakaessani, että esitteessa ei ole puhelinnumeroani ollenkaan, ainoastaan nettisivut ja blogi. Hups. No, käyntikorttia kylkeen. Onneksi sitten häämessuilla on vähän tietoisempaa porukkaa, ja netti on häitä suunnittelevan paras kaveri. Munkin. :D 

Mulla on ehdottomasti jo joulufiilikset! Somistin tuota osastoanikin vähän jouluisella mielellä, ja mielestäni tämä joulupallo-LED-valo -kombo toimii todella hyvin! Toki tämä on vähän huono kulma, mutta ei keskitytä siihen... Näitä muutama pikkujoulusomistukseen, niin ai että! 


Mutta ei hittolainen että mua on väsyttänyt tämä viikko. Ensi viikko on onneksi hieman rennompi, kun on muita yrittäjiä tuossa ympärillä, eikä ole niin tarkkaa vaikken olisikaan niin haukkana siinä pisteelläni koko ajan. Olen pitänyt taukoja, käynyt syömässä ja kiertelemässä, ja jakamassa flyereita ihan sen mukaan, mitä oma jaksaminen sanoo. Mutta kyllä vaan tähän kotiin tullessa huomaa, miten reilusti nuo imee kaikki mehut, kotiin kun tulee on ihan rätti, vaikka on ollut ihan pirteänä tuolla. Siihen vaan antaa kaikkensa, todellakin. 

Viimeyönä kaaduin sänkyyn kutakuinkin klo 20:21 ja herätyskellon asensin soimaan kello 8. Toki heräsin vähän aiemmin Ellan kanssa, mutta sain kuitenkin oikein mahtavat yöunet. Tänäänkin väsyttää, mutta aion kyllä jaksaa katsoa Twilightin kolmannen osan. Ja sitten iskeä korvatulpat korviin ja nukkua juuri niin pitkään kun huvittaa. Eli ehkä ysiin, koska kuitenkin klo 12 pitää olla taas triossa. Kivaa, erilaista, ja sinänsä ihan piristävää, en valita ollenkaan. 

Nyt kuitenkin iltapuuhiin ja vähän ruokaa nassuun, hauskaa lauantai-iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti