torstaina, lokakuuta 02, 2014

UUSI, IHANA KYNSILAKKA

Tälläisten löytöjen tekeminen on aina vähän vaarallista, että löytää poistomyynnistä jotain mikä vie sydämen. Kynteni ovat tällä hetkellä aika kammottavassa kunnossa, mutta pakkohan tämä sävy on kuitenkin kuvata! Kyseessä on RIMMEL 60 Seconds Nail Polish 711 RAIN RAIN GO AWAY. Ja hei, tää todellakin kuivui hetkessä! Mutta parasta tässä on kuitenkin hinta: 1€. 


Okei, mä en (ihan aina) ole niitä, jotka ostelevat hulluna tuotteita vaan siksi, että ne ovat halpoja. Eikä tämäkään ollut poikkeus, kyseinen lakka ei todellakaan ollut ainoa euron lakka, mutta ei mun silti tarvinut ostaa jokaista karseaa väriä hyllystä vain siksi että ne olivat halpoja. Olin oikeastaan metsästämässä vanhaa lempilakkaani Robbarista, mutta kuten ajattelinkin, turha toivo. Tottakai kaikki alehyllyt on aina varuilta kierrettävä, ja tämä sattui silmääni. 
Oon kauhee, mut mun oli ihan pakko vähän retusoida mun käsiä, koska ne on ihan kamalassa kunnossa!! En ymmärrä miten mun kynsinauhatkin on voineet mennä tällaiseen kuntoon, kädet ovat kuivemmat kuin ikinä. Siltikään en ole niin hyvä siinä, että olisin saanut näistä jotenkin kauniit, joten kärsikää kanssani. 

Tämä väri on jotenkin hämmentävä! En oikein osaa päättää tykkäänkö tästä, vaikka toisaalta tämä on ihana! Tämä saisi olla ehkä aavistuksen tummempi, mutta toki tämäkin on ihanan neutraali. Kyseessä on tosiaan hieman beigeen taittava harmaa, vai ehkä harmaaseen taittava beige? Kyllä minä enemmän lämpimäksi tämän sävyn miellän, ja sellaisista enemmän pidänkin. Tämä ehkä vähän taittaa jopa vihreään? Tuo ylläoleva kuva taitaa olla lähimpänä totuutta, toki valo vaikuttaa aina jonkin verran. Suhteellisen beige sävy kuitenkin! 


Mun kynsien ja käsien kuntoa lukuunottamatta, mitäs tykkäätte? Tietysti kauniit kynnet aina auttaa, jos puhutaan nätistä lakkauksesta, mutta jos nyt puhutaan vaan tuosta väristä? :D Tässä on tosiaan vain kaksi lakkakerrosta, ja ne riitti oikein hyvin tällaiseen peittävyyten! Ja edelleen korostan, että tämä todellakin kuivui todella nopeasti kosketuksen kestäväksi, mutta myöhemmin vasta näkee, kestääkö tämä jo tämän päivän puolella elämän normaaleja kolhuja. Heti kyn löydän kynsinauhaöljyni, niin tulen siitä kertomaan. Huomaa, että se on ollut aika kauan kadoksissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti