keskiviikkona, lokakuuta 08, 2014

UKKI YES OR NO?

Heh, Kookenkään saapui eilen kuormallinen So What -Ukkeja, ja mä pahainen menin rakastumaan ensi silmäyksellä! Joten tässä tulee, mitä mieltä olette?? Tarvin tähän ehdottomasti tuomaristoa!! Minulla itselläni on todella ristiriitaiset tunteet näiden suhteen, koska olen ikuinen Uggi-vihaaja... Tai ainakin luulin olevani! Nämä kuitenkin pistivät silmääni heti, ja porasivat pienen reiän muuristani läpi. Asiaa ei auttanut yhtään se, että nämä olivat jalassa kuin villasukat! 


Mielessäni on vain kauhukuvat siitä, miten koulutytöt kävelevät ruttaantuneilla ugeillaan kaupungin loskakeleissä, ihan menee kylmät väreet! Nämä ovat kuitenkin mokkanahkaa, ja ymmärrettävästi eivät moista kestä. Minä ehkä kuitenkin kaipaisin kenkävarastooni tällaista helposti jalkaan sujautettavaa mallia, niille talvipakkasille! Paitsi nyt kun alan miettimään, minulla on mummini ihanat suomalaiset nahkaiset villavuorelliset vastaavat kaapissa. Höh. Millähän minä puhuisin nämä itselleni? Ehkä tuolla jumalalisen täydellisellä värillä, vai mitä sanotte?Mitä sanotte? YES OR NO??

2 kommenttia:

  1. Nätin väriset ja lämpöisen näköiset mutta... ei ei ei!! Kastuu, menee linttaan (kuin niillä teineillä) ja veikkaan että ovat kenkäpariksi turhan kalliit.

    VastaaPoista
  2. Hehe, eiväthän ne mitkään kumisaappaat olekaan! :D Mutta tuota linttaan menemistä minäkin pelkään, joten kauppaan jäi!

    VastaaPoista